11/1 OUTFIT

Hyvää huomenta namuset! Mulla olis teille kuulkaa ihan oikealta asukuvalta näyttävää materiaalia eiliseltä. Päällä ei ollut mitään ihmeellistä, mutta kun kerran sain uuden, supermukavan tuttavani Peetan nakitettua ottamaan musta kuvaa, niin mikä jottei! Mistä muuten tunnistaa kaksi muotibloggaajaa? Siitä, että ne räpsii asukuvia vailla häpeän häivää keskellä Forumia, kyllä! 

DSC04471-1

Takki, kauluspaita ja laukku H&M/ farkut Zara/ bootsit Dinsko/

Takki saatu lahjaksi H&M:n showroomilta


Kiireaamun asun piristyksenä toimi violetti, karvainen ystävämme Boris, viininpunainen huulipuna sekä kasa rautaa ranteessa. Raudalla tarkoitan tarkemmin kahta sormusta, kahta rannekorua ja uutta rakkauskelloani. Niin ja huomaatteko mitä tää asu ihan selvästi kaipaa? Hattua. Nyyh, kun se jäi kotiin aamutohinoissani. 

Nyt kampaajalle, APUA!