a reading outfit

Hmmn, mä taisin sanoa päivemmällä jtn sen tapaista, ettei postauksia heru enää tänään…no, mä valehtelin. Kävin lukutauolla vähän kaupoissa ostamassa mm. vähän eväitä huomisiin englannin kirjoituksiin ja jaksoin nappaista vähän kuvia vaatetuksestakin (ja tosi namista meikittömästä naamasta!)

 

Huppari ja niittilaukku Gina Tricot/ wetlookit, parka ja kaulahuivi H&M/ saappaat 2ndhand

Asusta piti kysyä sellaista pientä mielipidettä, että näyttääkö tuo leopardihuivi turhan hmmn..safarilta (?) maaston vihreään takkiin yhdistettynä? Tai näytänkö siltä että olen lähdössä metsästämään sarvikuonoja..

ps. alkaa pikkuhiljaa meneen käämit näihin suttusiin peilikuviin. Tykkäsin tästäkin asusta kamalasti, mutta se ei jotenkin pääse oikeuksiinsa noissa kuvissa…(kiukkua!) Pitäisiköhän ostaa suosiolla kameranjalka?