kotihiiri

Näistä vapaa päivän aamiaskuvista on alkanut tulla jo aikamoinen perinne, mutta minkäs sille voi, että se on yksi viikon parhaista hetkistä. Jokin siinä fiiliksessä vaan on, kun lukee hyvää kirjaa pyjamassa ja syöpöttelee masun täyteen aamupalaa. Tänään tuon jälkimmäisen virkaa toimitti ehkä jopa hiukan brunssimainen savukinkkumunakas, joka sai seurakseen minisalaatin ruocolan, paprikan ja kirsikkatomaattien muodassa. Ja ei, tuossa päällä ei ole suklaakastiketta, vaikka se siltä kovasti näyttääkin, vaan balsamicosiirappia :-) Niin ja lukemisen alla on tällä hetkellä Lontoosta ostettu, Alma Katsun The Taker. 

22.1-1

Tässä aamussa oli myös jotain huonoakin. Nimittäin se, että heräsin kolmatta päivää päänsärkyyn, ärsyttävää. Syystä että, niskan ja hartian seudut on ollut täällä päässä jo yli viikon niin jumissa, että voi apua. Mainittakoon mm. eiliset krampit epäkkäissä ja viimeviikonloppuiset käden puutumiset ja huippaukset. Liikuntakin on tästä syystä keskittynyt lähinnä venyttelyyn olohuoneen matolla :-( Eiköhän tää tästä taas, pitäis yrittää vissiin pitää itsestään hiukan parempaa huolta.