OMBRE

Meikäläinen pääsee tänään istahtamaan piiitkästä aikaa kampaajan tuoliin oikein sillai perusteelliseen käsittelyyn. Hiuksia on leikattu viimeksi alkutalvesta kun mä päätin hetken mielijohteesta pätkäistä itselleni etuhiukset(ei niin hyvä idea) ja liukuvärjäystä on ehostettu abouttiarallaa juurikin vuosi sitten. Hiukan päivitystä vailla siis olisi tämä hiuskuontalo. 

En mä silti mitään kamalan radikaalia ajatellut tehdä. Tyveen tahtoisin hiukan intensiivisemmän ja tummemman sävyn, ja latvaan puolestaan lisää vaaleaa. Tai emmää tierä. Annetaan kampaajan päättää mitä se tekee, vaikka ajattelinkin esitellä sille alla olevat otokset pikkuisena inspiraationa. 

Downloads38

KUVAT TÄÄLTÄ!

Jos jollain on jottain parempaa/jännempää/sopivampaa mielessä niin ehdotuksia kehiin ja äkkiä. Mä kun hyppään Helsingin bussiin tossa kahden tunnin päästä ;-)