KOSMETIIKKALEMPPARIT 10/18 + MUUTAMA MUU

Kaikki tämän hetken lempiasiat yhdessä kuvassa.

Estelle & Thild oli minulle täysin uusi tuttavuus luonnonkosmetiikan saralla, kunnes sain nämä kaksi putelia testaukseen blogin kautta. Tai olin toki merkistä kuullut ja lukenut, mutta en vielä koskaan aikaisemmin käyttänyt. Nyt muutaman viikon käytön jälkeen voin todeta, että kannattipa kokeilla.

Valkoisen maitomainen Estelle & Thild BioHydrate-seerumi* on täydellinen tuote meikin alle, vaikka en tajunnut odottaa siltä ihmeitä. En yleensä käytä meikin alla rasvaa tai öljyjä, enkä todellakaan primereita. Jälkimmäinen tuntuu turhalta hifistelyltä, ensimmäiset ovat liian hoitavia iholleni. Kosteutan ihoni öisin tuhdimmilla tuotteilla, päivisin annan sen hengittää. Hyaluronihappoa sisältävä seerumi jättää ihon pinnan napakaksi ja mukavan mattaiseksi, mutta kuitenkin kosteutetuksi. Kun sen antaa kuivua hampaiden harjauksen ajan, muodostuu täydellinen pohja mineraalimeikkipohjan pyörittelyä varten.

Estelle & Thild BioCalm-öljy* puolestaan oli niitä tuotteita, joiden kohdalla huokaisin, kun taputtelin sitä ensimmäistä kertaa kasvoilleni. Täydellisen pehmoinen koostumus, joka levittyi kasvoille vaivatta ja imeytyi hyvin yöunien aikana. Kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettu tuote on ihanan tuhti, mutta ei kuitenkaan liian raskas. Todellinen talvi-ihon unelmatuote.

No mitä ne muut (ei-kosmetiikka) lempituotteet sitten ovat?

Taustalla näkyvä maailmankaikkeuden pehmein Piecesin kaulahuivi, joka on sävyltään jotain nuden ja beigen välimaastosta. Värinsä lisäksi mahtavan lämmin, vaikka materiaalilapun mukaan onkin syönyt vain 30% villaa. Toki tuo näkyi myös hintalapussa. Normaalisti en hirveästi välitä keinokuituisista neuleasioista, mutta nelisen vuotta vanha Piecesin huivini on vieläkin niin hyvässä vedossa, että uskalsin ostaa sille seuraajan ilman pelkoa hullusta nyppyyntymisestä tai nuhjaantumisesta.

Kuvasta ehkä eniten lemppari on tuo vihreä neuleasia. Siitä ei kuitenkaan enempää tällä erää, sillä tatadaa, julkaisen myöhemmin asukuvat viime viikonlopulta, jossa hän on päivän päätähtenä! Tulkaa nykimään hihasta jos ei asukuvia kuulu. Tarvitsee alkaa jatkossakin lupailemaan seuraavaa postausta, niin ei venähdä välit niin pitkiksi.

*Tuotteet saatu testaukseen blogin kautta