SESONKIEN VÄLISSÄ

Kaikon tytöt saivat vihiä (eivät kovin mutkikasta reittiä, sillä mah bestie työskentelee tämän ihanan brändin parissa) että kesäinen midiskirt on käytössä edelleen, vaikka vuodenaika on jo ihan rehellisesti kääntynyt syksyyn. Tuli kaino pyyntö asukuvista ja siitä se idea sitten kliseisesti lähti.

Sillä jos minulta kysytään, tällaisten lämpimien syksyjen parasta antia on juurikin se, että voi yhdistellä kuluneiden kuukausien lemppareita jo niihin lämpöisiin ja pörröisiin juttuihin, joita on salaa vähän ikävöinyt päällensä. Tykkään meinaan molemmista. Ohuista kankaista ja huolettomista hellehuituloista sekä ryhdikkäistä takeista ja varpaat peittävistä kengistä. Ja koska tiedän, että pukeutuminen kiinnostaa teitäkin, niin ajattelin jakaa hieman sitä, mitä pukeutumisrintamalla tapahtuu tällä hetkellä.

Siispä tämän viikon fuusiopukeutumisen parhaat palat:

  • Ohuiden pellavahousujen yhdistäminen skarppiin mustaan neulepaitaan. Yhdistin saman neuleen edellisellä viikolla midimittaisen maksihameen kaveriksi. Toimii! Just passeli yhdistelmä kesän rentoutta ja tulevan sesongin back to work- meininkiä.
  • Väljän ohuen mekon alta vilkkuvat paljaat sääret ja mokkaiset sirot nilkkurit.
  • Nilkoista käärityt pillifarkut ja kevyet mokkaiset loaferit. Yläosassa armynvihreä takki raikkaan sinisen kauluspaidan päällä. Täydellinen combinaatio syksyä ja kesää.
  • Leveälahkeinen haalari nahkatakin ja tennareiden kanssa. Toimii kertaa sata!

Ja sitten tietty tää kuvissa näkyvä asu. Se jo mainittu Kaikon midiskirt, joka sopii oikeastaan ihan jokaiseen tilanteeseen. Olen käyttänyt sitä kliseisesti niin töissä kuin vapaa-ajalla ja juhlissakin. Midimittaisen helman vahvuus on muuten mun mielestä just toi muunneltavuus. Esimerkiksi töissä liian lyhyt hame tuntuu, noh, liian lyhyeltä ja sit taas täyspitkä on helposti joko liian juhlava tai sitten hellevaatteen oloinen. Midi on nykyisin mun valintani, se on vaan niin helppo ja monikäyttönen!

Eilen, totaalisesti vapaa-ajalla, sen kaveriksi päätyi töistä ostettu pörröinen neulepaita, joka yksinäisenä vilkutteli minulle alerekistä muutama viikko takaperin. Viimeinen kappale, viidenkymmenen prosentin alennus ja sopiva määrä villaa saivat minut kiikuttamaan sen kotiin. Eikä tuo suloinen, pehmeän laventelinen sävykään juuri haitannut ostopäätöstä. Se sopii hyvin nyt lämmittämään viileneviä iltoja ja talvella, no talvella pukeudun siihen varmaan joka päivä. Ei paha sijoitus siis.

Hame Kaiko Clothing/ Villapaita Object/Kekäle/ Laukku Springfield/ Tennarit Adidas Gazelle/ Aurinkolasit* Celine/Keops Optikko/ *aurinkolasit saatu blogin kautta

 

Mikä on teidän lempiasu tällä hetkellä?