ZOMBIE VILLA

Yksi ehdoton tärppi Bangkokiin matkaavalle on Chatuchakin viikonloppumarkkinat, jos to-do-listalla on yhtään mitään shoppailuun liittyvää. Maailman suurin markkina-alue on täynnä kojuja, joissa myydään kaikkea aina vintagesta turistikrääsään. Saman tyyppiset kojut on usein samalla alueella, joten jos näet jotain sellaista mistä et ole lainkaan kiinnostunut, suosittelen vain jatkamaan matkaa ja löytämään oman nurkkansa.

Mun lempikujalta, jonka koordinaatteja en todellakaan osaa antaa, löytyy paljon sellaisia mestoja, joiden tuotteet ovat nuorien paikallisten suunnittelijoiden käsialaa. Tein tänä keväänä näistä kojuista yhden löydönkin, vaikka tarjonnan paljoudessa meinaa usein tulla vain ja ainoastaan paniikki. Tämä kuvissa näkyvän T-paita lähti mun mukaani vajaalla kymmenellä eurolla vaikka meinasinkin aluksi jättää sen ostamatta. Onneksi palasin hakemaan, sillä on ollut yksi lempipaidoistani siitä lähtien.

Oli pakko pukea se päälle tänäänkin, sillä siinä koreileva Zombie-sana tuntui kuvastavan päivän fiiliksiä oikein hyvin. Tiistaina alkanut kurkkukipu on eskaloitunut siihen pisteeseen, että pää särkee taukoamatta ilman lääkettä ja nenä valuu samaa tahtia. Ei ole oikein auttanut kuin alistua toipilaaksi ja lepäillä kotona, jotta viikonloppuna olisi kunnossa äitienpäivää varten.

Kyllästyin kuitenkin tänään sohvalla makoiluun ja pyysin päästä jonnekkin seikkailulle. Oli hyvä syy käydä suihkussa, pukea jotain muuta kuin pyjama ja lähteä nauttimaan mielettömän aurinkoisesta säästä vähän parveketta pidemmälle. Meidän seikkailu suuntasi villisti kirjastoon ja pikaiseen pyrähdykseen Roihuvuoren kirsikkapuistoon, johon olin menossa intoa puhkuen valokuvaamaan vaaleanpunaista kukkaloistoa. Voin raportoida olleen turha reissu, sillä ei ollut kukan kukkaa vielä missään, pöh.

Ihan tyhjin muistikortein, heh heh, ei tarvinnut onneksi kuitenkaan palata kotiin. Olin jo useamman viikon ajatellut, että haluan kuvata teille tämän mun tämän kevään ykköshameeni, nyt kun niitä vielä on varastossa. Ja kun mulla kerrankin ylipäänsä on päälläni jotain sellaista, joka on sillä hetkellä kaupoissa. Onneksi poikakaveri oli myötämielinen ja nappasi muutamat otokset seikkailujen lomassa.

Kyseinen liehuhelma on Kaikon uudesta naisten mallistosta ja se tarttui mukaani Lapsi-messuilta, kun sain valita itselleni vaatetta työvuorojeni ajaksi. Hame on päässyt käyttöön messujen jälkeenkin, sillä se on materiaaliltaan aivan ihanan kepeä ja malliltaan kivan klassinen. Tykkään lisäksi helman pituudesta ihan hurjasti, sillä sen kanssa ei tarvitse miettiä ollenkaan, että vilkkuuko jotain jostain. Midimitta menee mun mielestä mainiosti tällaiselle hieman lyhyemmällekkin, kun vyötärölinja on korkea. Peukku siis tälle, veikkaan että käytän puhki tämän kesän aikana.

Hame Kaiko / T-paita Zombie Villa / Bikertakki Mango / Laukku Zalando / Lenkkarit Adidas / Aurinkolasit H&M /

PS. Olipas outoa hypätä asukuvissa suoraan villakangastakeista paljaisiin sääriin. Hallelujah kesä ja melkein hellerajaa hipovat lämpötilat!