KUN KUTSUSSA LUKI ROCK CHIC

Osallistuin tällä viikolla tapahtumaan, jonka pukukoodina toimi vaatimattomasti Rock Chic.

Oikeastaan osallistuin tällä viikolla ihan jopa useampaan pressiin ja eventtiin, yllättäen vähän itsenikin. Liekö ollut asialla tyhjä kalenteri vai mikä, kun huomasinkin yhtäkkiä vastailevani myöntävästi sähköpostissa oleviin kutsuihin. Välillä tekee ihan hyvää käydä ihmisten ilmoilla, mutta silti on sanottava, että tämän tapainen sosiaalinen kanssakäyminen, jossa smalltalkataan paljon yhden tilaisuuden aikana, on musta myös todella henkisesti väsyttävää.

Välillä on vaikeaa muistaa, että kenen kanssa oot esitellyt itsesi (ja kenet muistat vaan Instagramin kuvista) ja vielä vaikeampaa on jutustella niitä näitä ihmisten kanssa, jotka hädin tuskin tunnet. Ei sillä etteivät ne ihmiset ympärilläni olisi mukavia ja ettenkö haluaisi heihin tutustua. Vaan minä itse vaivaannun aina voimakkaasti tuollaisissa tilanteissa ja saatan lörpötellä ihan mitä sylki suuhun tuo. Pahin yhtälö on vielä se, että oon luonteeltani oikeasti todella ujo, ennen kuin olen ihmisen kanssa ns. varmalla maaperällä, mutta oon niin paha suustani, että kukaan ei ikinä usko tätä, haha.

Mutta takaisin meikäintrovertistä asuun, jonka kanssa olin aluksi hieman pulassa. Kävin läpi vaatekaappini kaikki koreammat vaatteet: hopeisen bikerin, samettisen kokohaalarin ja kirkkaan punaisen kietaisumekon. Ei mikään oikein tuntunut rokkaavan. Pikkumusta ja vanha uskollinen biker sentään pelastivat. Seuraksi valikoitui teräväkärkiset nilkkurit, jotka ostin viime viikolla kirpputorilta(laitetaan esittelyyn myöhemmin), muutama siro hopeinen koru sekä tujaus punaista huulipunaa. Ei nyt ehkä niin rock, mutta ainakin tunsin itseni itsevarmaksi ja noh, Pauliinaksi.

Ja koska tää ei nyt niin lähtenyt laukalle tuon pukukoodin perusteella, niin ehkäpä näistä kuvista voisi saada asuinpiraatiota joku teistä sielläkin. Vaikkapa sitten sen suhteen, että iltamenoihinkin voi hyvin lähteä ponnarissa ja siinä samassa takissa, jonka puit just edellisenä päivänä hupparin kanssa käydessäsi Lidlissä.