EVOLVE – MONIKÄYTTÖISIÄ TEHOTUOTTEITA

Kommenttilaatikkoon tuli pyyntöä jälleen kerran pakkaamisesta ja miksipäs ei, olen tässä vuosien saatossa kehittynyt aiheen tiimoilta jo aikamoiseksi konkariksi, jos näin saan itseäni edes sanoa. Listattavaa on paljon ja ajattelinkin, että puran aihetta pikku hiljaa palasiksi. Ensimmäisenä olisi syynissä kosmetiikkapussin sisältö.

Olen kirjoittanut aiheesta aikaisemminkin: täältä kannattaa napata vinkit talteen lyhyemmälle reissulle ja täältä löytyy mun viime reissun lempparituotteet.

Olisi kiva sanoa matkustavansa todella minimaalisesti, mutta kosmetiikan suhteen en pysty, enkä oikein edes jaksa pyrkiä siihen. Omistan oikuttelevan ihon, johon en halua lapata ihan mitä tahansa ja lisäksi suosin luonnonkosmetiikkaa, jota on vaikea saada käsiinsä täältä päin maapalloa, varsinkin Kambodzasta. Siispä toilettilaukkuni on suhteellisen painava osa varustustani. Painaa oikeasti varmaan enemmän kuin vaatteeni.

Jos jotain olen oppinut reissuvuosien varrella niin sen, että panostan mieluummin puhdistus- ja hoitotuotteisiin kuin meikkeihin tai muuhun hieman turhalta tuntuvaan sälään. En ole kuluvan reissun aikana meikannut kertaakaan, mutta sitä vastoin hoidan ihoani säntillisesti joka päivä. Siispä on aika selvää, että käytän mieluummin sen hygipussini tilan sellaisiin tuotteisiin, jotka todella tulevat käyttöön ja jotka lisäksi ovat mahdollisimman monikäyttöisiä.

Tälle reissulle otin testaukseen Evolven tuotteita, jotka sekä kokonsa että sisältönsä puolesta sopivat mielestäni tänne Kaakkois-Aasiaan paremmin kuin hyvin. En halua tinkiä hyvin voivasta ihosta, varsinkaan kun ollaan reissussa taas useampi kuukausi, joten en luonnollisesti myöskään voi tinkiä laadukkaista tuotteista.

Mulle ihonhoito lähtee aina puhtaudesta eli siitä, millä päivän pölyt ja hiet pyyhkäistään pois kasvoilta. Evolven pumppupullosta vanulapulle annosteltava misellivesi on ollut nyt testissä hieman alle kaksi kuukautta ja pidän siitä ihan tosi kovasti. Puhdistamisen lisäksi sen sisältömä hyaluronihappo auttaa lukitsemaan kosteuden ihoon ja samalla myös antaa sille ravinteita. Granaattiomenauute puolestaan tekee ihosta pehmoisan. Tämä tuote korvaa myös kasvoveden, mutta itse hifistelen sen suhteen nykyään niin paljon, että erillinen kasvovesi on ihan must. Misellivedellä pyyhkäisen kasvot aina iltaisin ennen muuta kosteutusta ja aamuisin saatan usein tyytyä pelkästään siihen. Se kun ei jätä kasvoja narskuvan puhtaiksi vaan mukavan pehmoisiksi ja kosteiksi. Jos olet reissussa vain viikon pari, et tarvitse muuta puhdistustuotetta/kasvovettä kuin tämän.

Minulla kuitenkin se kasvovesi on, mutta sekin on ihan mieletön monitoimituote. Evolven Daily Defence Moisture Mist sisältää kaktusviikunauutetta, joka rauhoittaa, kosteuttaa ja kiinteyttää sekä Afrikan moringaa, joka suojaa ja puhdistaa. Tästäkin löytyy hyaluronihappoa, joka sekä silottaa ryppyjä että parantaa ihon väriä huomattavasti. Tästä todisteena se, että en ole oikeasti tuntenut tarvetta tarttua mineraalipohjiini kertaakaan reissun aikana. Käytän kasvovettä päivittäin pariinkin otteeseen, usein iltapäivästä kun käyn suihkussa ja sitten vielä illalla ennen nukkumaanmenoa. Testattu myös sheivauksesta ärtyneille säärille sekä auringosta punottavalle dekolteelle. Rauhoittaa, sanokaa mun sanoneen. Luin myös, että tällä voisi kiinnittää meikkipohjan, se ominaisuus tulee varmasti testattua reilun kuukauden päästä, kun lätkin meikkiä yksiä hääjuhlia varten. Tuoksusta annan myös plussaa, on ihanan mieto ja miellyttävä, mikä musta on kasvovesissä erityisen tärkeää.

Nämä kummatkin tulevat pakkauksessa kierrekorkkien kanssa, mutta misellivedelle on mukana helposti annosteleva pumppu ja kasvovedelle sellainen spray-suutin. Pakkauskoko on kätevät 100ml, joten ne pystyy hyvin sujauttamaan käsimatkatavaroiden 1 litran pussukkaan. Itse laitoin lasiset pullot vielä varmuudeksi jemmaan reissuvarustuksiin kuuluviin nilkkasukkiin, jotta eivät kolhiinnu matkassa. Lyhyemmälle reissulle näitä molempia saa myös ostettua 30ml matkakoissa, huippua!

Kosteuttavana tuotteena mulla on mukana kaksi putelia: öljy ja seerumi. Miracle Facial Oil on aikamoinen ihmetuote, joka sisältää aimo annoksen erilaisia kosteuttavia ja ravitsevia öljyjä, kuten arganöljyä ja nigellaöljyä. Se kosteuttaa, korjaa ja elvyttää ihoa tehden siitä tosi pehmoisan ja kimmoisan. Käytin tätä alkureissusta melkein jokaisena yönä, kun iho oli vielä hieman kuivahko suomen pakkasten ja lentokoneen ilmastoinnin johdosta. Nyt riittää jo puolikas pipetti muutaman kerran viikossa, jotta ihon kosteustasapaino tuntuu olevan kondiksessa. Pidän erityisesti tuotteen koostumuksesta, joka ei ole liian öljyinen vaan imeytyessään muuttuu yllättävän mattaisaksi sekä miedosta tuoksusta, joka risteilee jossain ruusun ja vaniljan välimaastossa. Kuivaihoisille suosittelisin tätä sekoitettavaksi myös päivävoiteen joukkoon.

Lisäksi mukana on hyaluronihappo-seerumi, joka on oikeasti ihan mieletön. Kävin muutama päivä ennen reissuun lähtöä ruohonjuuressa ja kuuntelin kuinka myyjä ylisti tuotetta maasta taivaaseen. Kelasin että nyt tulee aikamoisia lupauksia, mutta kun pääsin itse pulloon käsiksi, voin allekirjoittaa ne minäkin. Jos ihosi on pintakuiva, eloton tai epätasaisen värinen, suosittelen kokeilemaan tätä. Seerumi imeytyy ihoon abouttiarallaa sekunnissa ja tekee siitä ihanan mattaisen, mutta kuitenkin superkosteutetun. Voisin kuvitella, että tää toimisi hyvänä primerina esimerkiksi mineraalipohjalle. Ihonväri tasoittuu ja, en edes valehtele, tuntuu kuin mustapäät ja pienet juonteet katoaisivat johonkin olemattomiin. Tää toimii mulla täällä reissussa hyvin meikkipohjan korvikkeena, sillä iho näyttää omasta mielestäni tämän jälkeen ihan pirun hyvältä ja tuntuu myös todella kimmoisalta. Tälle sata peukkua. Tuote on kai aikaisemmin tullut öljyn tapaan pipettipullossa, joka on koostumuksen huomioon ottaen todella epäloogista, mutta tämä minun pulloni on ainakin jo uutta tuotantoa ja toimii siis pumpulla. Superplussa siitä, että tuotetta tarvitsee todella vähän kerralla, sillä tälläisen tuotteen kuuluukin olla riittoisa – jotta ei tule itkua kun se loppuu niin nopeasti.

Olin ajatellut avata tähän yhteen postaukseen koko toilettilaukun sisällön, mutta kuten huomaatte, runosuoni sykki nyt niin kiivaasti näiden putelien parissa, että taidan antaa teille armoa ja pilkkoa tämän osiin, kuten jo alussa mainitsin. Multa ei tosin löydy toilettilaukusta ihan hirveästi mitään muita sellaisia uutuuksia tai ihmeellisyyksiä, joista kirjoittaa, joten ehkäpä ensi kerralla ihan vain karusti listaan kaiken sen, mitä sieltä laukun sisuksista löytyy.

PS. Kuvissa näkyvä Evolven voidemainen deodorantti on myös ihan huippu, mitä nyt kerkesin sitä muutaman kerran kokeilemaan, sillä unohdin sen pakkaushötäkässä kotiin. FAIL! Koostumus on ihanan pehmoinen ja hyvin levittyvä, tuoksussa on aavistus kookosta. Mulla piti hikeä varsin hyvin, toki en ehtinyt kokeilemaan sitä pidemmässä käytössä. No, nyt se odotteleekin mua sitten kotona ja pääsee aktiiviseen käyttöön vasta keväällä. Lupaan radortoida silloin lisää, jos jotakuta kiinnostaa.

Postauksessa esitellyt tuotteet saatu testaukseen blogin kautta.
Kiitos jälleen kerran Sugar Helsinki!