LEMPILAPSI ELI KESÄN KÄYTETYIN KYNSILAKKA

Jos mun pitäisi nimetä tyylilleni jokin hyvin tunnusomainen piirre, niin se olisi ehdottomasti tämä: vaikka tukka on harjaamatta ja paita olisi rypyssä, kynnet on aina kunnossa.

No ei nyt ihan aina, mutta siihen ainakin pyrin. Ja jos joskus on niin sattunut käymään, että kynsilakat ovat lohkeilleet, niin ai että sitä tuskan määrää. Tekisi mieli keriä sormet nyrkkiin ja kulkea niin koko päivä. Tää on toki hyvin huomaamaton pieni seikka muille, sillä tuskinpa kukaan muu edes kiinnittää huomiota siihen millä hartaudella kynsiäni lakkailen, mutta itselleni jotenkin todella merkityksellinen. En perusta rakennekynsistä sun muista, vaan siististi muotoilluista ja trendikkään värisistä.

Tämän kesän sävyt ovat noudattaneet nykyisin niin kovin tuttua linjaa, olenhan menettänyt jo muutama vuosi sitten sydämeni nudeille ja pastellisille sävyille. Ykköseksi nudejen rinnalle on ansaitusti noussut tämä kuvissa näkyvä pastellisen vaaleansininen, baby blue, Essie, joka virallisesti kantaa nimeä Perfect Posture.

Tämä lempilapsi on luottobrändini Gel Couture-sarjaa, joiden pitäisi pysyä käyttökelpoisina jopa kaksi viikkoa. Ihan en tuota aikaväliä allekirjoita. Itselläni pysyy hyvänä noin viikon päivät, jolloin oma paskaruohon lailla kasvava kyntenikin on ehtinyt jo sen verran pitkäksi, että uusi lakka on paikallaan. Mutta hyvin pysyy kyllä, se on myönnettävä.

Hieman alkaa jo mieli laukkamaan syysvärien kimppuun. Tekisi mieleni jotain oikein tummaa vihreää, joka näyttäisi ihanalta harmaiden neulepaitojen kanssa. Tai sitten vedän vain nudea, se kun on hyväksi todettu.

* Kynsilakat saatu testaukseen blogin kautta