UUTTA TÄMÄN TAIVAAN ALLA

Muutama vapaapäivä ihan kotona vaan, teki taas hyvää pääkopalle. Varsinkin, kun ne olivat sellaisia, jotka saatiin viettää pitkästä aikaa yhdessä. Jos jokin on vaikeaa, niin oman iltapainotteisen duunin ja toisen aamupainotteisen yhdistäminen. Kun toinen lähtee aamulla ennen kuin oma kello on ehtinyt pirahtaa ja itse tulen useimmiten kotiin niin, että toisen silmät lupsuvat jo unesta, tuntuu muutama yhteinen vapaapäivä ihan luksukselta.

Mutta asian ytimeen eli otsikkoon: mitä uutta tämän taivaan alla. Siis muutakin kuin viikonlopusta rentoutunut mimmi, jonka duunit alkaa tänäänkin vasta iltapäiväneljältä.

Jos joku tässä uudessa kodissa on nostanut elämänlaatua, niin kunnollinen keittiö, joka meidän vanhassa hieman kesämökkimäisessä Vallilan kodissa aina aiheutti tuskastusta. Nyt kun meillä on muun muassa tiskikone ja kunnollinen uuni, keittiöstä on alkanut tulemaan ulos normi arkisafkojen lisäksi myös esimerkiksi tuon paremman puoliskoni leipomuksia. Eilen saatiin kahvivieraita, joiden kanssa tuhottiin parempiin suihin vuuallinen mustikkapiirakkaa. Uutta piirakassa oli myös Lidlistä löytyneet kaurajauhot, joille annan ison peukun. Tykkään muutenkin aina ehdottomasti enemmän kaurasta kuin vehnästä ja tässä ne toimi vielä ihan mielettömän hyvin.

Kahvivierailta jäi jälkeensä taas kaikenmoista, sukulaisilla kun on tapana hemmotella meidät aina ihan piloille. Tällä kertaa kahvipaketeiden ja tuoreiden mansikoiden lisäksi jälkeen jäi mustat Adidaksen tennarit, jotka miehen äiti oli ostanut itselleen, mutta todennut niiden hankaavaan varpaiden ihon rikki. Mulle malli istui puolestaan mahtavasti, joten meikällä onkin sitten uututtaan kiiltelevät duunikengät. Aika makkeet sanoisin.

Uutta löytyy myös meikän nassusta, nimittäin tämä kaksikko. Sain vihdoin viime viikolla puristeltua vanhat purkit tyhjäksi ja pääsin testaamaan Sugarilta saamiani Mossan tuotteita. Edullinen luonnonkosmetiikka, jonka jokainen tuote pyrkii boostaamaan ihoa kohti parempaa, kiinnostaa aina. Pesuaine, kasvovesi ja misellivesi hoitavat hommansa mainiosti ja voinkin kirjoitella niistä myöhemmin lisää kun testipäiviä on takana enemmän, mutta tästä kaksikosta on tullut mun lempparini jo nyt. Mossan kevyesti sävyttävä päivävoide tasoittaa kasvojen ihoa juuri sopivasti näin kesäkuukausien rennoimpina päivinä ja käy myös hyväksi pohjaksi mineraalimeikeille. Lisään päivävoiteen sekaan muuten muutaman tilkan tuota Mossan kasvoöljyä, jolloin lopputulos on entistä kuultavampi ja kevyempi.

Tuo Mossan vitamin cocktail on muutenkin juuri sellainen lisä kylpparinkaappiin, mitä tarvitsin. Se kosteuttaa ihoa 10 kasviöljyn voimalla tavoitteenaan palauttaa iho hehkuvaksi. Muutaman ekan yön jälkeen iho pukkasi näppylää ensimmäistä kertaa muutamaan kuukauteen, mutta itse nään sen aina todisteena siitä, että tuote todella tekee jotain siellä syvällä ihossa. Nyt kun iho rauhoittui, se näyttää aikaisempaa paremmalta. Heleältä, ennenkaikkea.

Olettekos muuten haksahtaneet alemyynteihin? Minä olen koittanut pysytellä etäällä, mutta kun melkeinpä kävelin päin Finlaysonin alelaareja, oli pakko poimia mukaan muutama ruhtinaallisella alelappusella kuorrutettu puuvillainen tyynyliina. Tykkään hirmuisesti tuosta kukkakuosista, se on tummasta sävystään huolimatta todella kesäinen. Tuli tästä uutuudesta muuten mieleeni, että voisin yrittää pikku hiljaa kuvata teille hieman lisää kotia tänne blogin puolelle, jos se sattuu kiinnostamaan.

Nyt meikä lähtee laittelemaan itseään kuntoon töitä varten, palaillaan taas, kunhan jostain ilmestyy jotain kirjoittamisen arvoista.