YSTÄVÄKIRJASSA MINÄ

Nimeni on… 
Suvi Pauliina Levokoski. Onnistun aina hämmentämään ihmisiä käyttäessäni toista etunimeäni. Lisäksi onnistun hämmentämään itseäni, kun esimerkiksi virallisissa yhteyksissä käytetään ensimmäistä nimeäni, enkä meinaa tunnistaa sitä ollenkaan. Että jos kuulet terveyskeskuksen käytävillä huudeltavan muuan Suvia, joka ei tajua nostaa persettään penkistä, se olen minä.

Jotkut tosin kutsuvat minua… 
lukemattomilla lempinimillä. Viimeisin, laajiten käytetty on varmasti ollut Piukku. Sitä ennen kuljin vuosia herttaisella etunimellä Paukku, jota itseasiassa suurinosa sukulaisistani käyttää edelleen. Kaikenmoisia väännöksiä Pavesta Pakeen ja Pamaukseen on tullut myös kuultua. Pauliina, ah, tuo kaikkien lempinimiseppien suosikki.

Olen syntynyt… 
Jokioisilla 19.11.1991. Syntymäaika, joka on muuten erityisen hauskaa luetella puhelimessa. Taattu hämmennys aiheutettu langan toiseen päähän.

Pienenä olin varma, että minusta tulee…
kokki, sisustussuunnittelija, taiteilija….öh, muistan unelmoineeni vaikka mistä lapsena. Lukioikäisenä olin puolestani satavarma, että lähden opiskelemaan psykologiaa.

Kolme parasta piirrettä minussa on…
huonohko huumorintaju, sinnikkyys ja empaattisuus.

Lähitulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu…
Opinnäytetyön kirjoittaminen! Olen kateellisena katsellut kun luokkalaiseni ovat palautelleet omiaan ja ovat siinä samassa valmistuneet. Omani taidan aloittaa ensi syksynä, jolloin koulumme muuttaa vihdoin Tikkurilasta Arabianrantaan eli noin kivenheiton päähän meidän uudesta asunnosta. Säästötili oli myös vahvasti reissun jäljiltä sitä mieltä, että nyt olisi aika painaa hieman duunia.

Suosikkikaupunkini on…
Kampot ja Helsinki. Sydän sykkii molemmille, ja olisikin hienoa, jos pystyisi niissä kummassakin asumaan/vierailemaan tulevaisuudessakin.

Suosikkibiisini tällä hetkellä on…
En ole kuunnellut mitään uutta johonkin miljoonaan vuoteen, joten en kyllä oikeastaan osaa vastata. En vastaa. HAHA.

Suosikkiravintolani ja -ruokani siellä on…
En lähde nimeämään mitään ultimate suosikkia, sillä ne menevät niin fiiliksien mukaan. Mutta jos nyt pitäisi sanoa, mitä tällä hetkellä söisin enemmän kuin mieluusti, niin ehdottomasti Pinto B’staurantin larb lohella.

Suosikkijuomani on…
Mangoshake, saakeli kun saisikin yhden just nyt.
Sen puutteessa lipitän tuttuun tapaan litroittain vettä.

Suosikkisarjani just nyt on…
Skam, niin kuin varmaan aika monen muunkin. Innolla odotan myös heinäkuuta, jolloin aion linnottautua taas kaverin sohvalle väijymään Game of Thronesin uutta seasonia.

Suosikkikosmetiikkatuotteeni tällä hetkellä on…
Everyday Mineralsin meikkipohja, jonka ansioksi luen sen, että mun naamani ei kuki enää yhtään niin pahasti. Sekä nyt Suomessa Ekovistan arganöljy, koska mun iho tuntuu kuivuvan kokoon tässä ilmankosteudessa, tai sen puutteessa.

Suosikkisovellus puhelimessani on…
Instagram ja Color Story.

Mitä pakkaat mukaan matkalle?
Viimeiselle matkalle, eh, ihan liikaa kaikkea enkä kuitenkaan yhtään mitään. Mietin yleensä pelkälle viikonloppureissullekkin asut valmiiksi, jotta en raahaa hirmuisesti ylimääräistä mukanani. Lisäksi messiin lähtee aina hygipussukka ja puhelimen laturi. Satunnaisesti mukaan eksyy myös kirja tai kamera.

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe?
Röhnötän sohvalla ja katselen Yle Areenaa joku ikivanha pyjama päälläni. Viimeksi kun olin kuukauden yksin kotona Jeren lähtiessä ennakkoon reissun päälle, en tiskannut varmaan kuin kahdesti ja söin joka päivä paistettua riisiä. Ja sit söin sen riisin samalla kun katselin Yle Areenaa vanha pyjama päällä. Eli siis, laiskottelen.

Viimeisin sisustusostoksesi?
No niin, tää tulikin sopivaan väliin, sillä normaalisti en osta melkein mitään sisustustavaraa. Mutta koska muutto, niin meille on tullut tässä viikon sisään kaksi uutta mattoa, kirjahylly, nippu tyynynpäällisiä, peili, suihkuverho ja pari valaisinta. Näin niin kuin mitä ensimmäisenä tuli mieleen.

Viimeisin Whatsapp-viesti?
”Juu” ja sit sellainen ujosti myhäilevä hymiö.

Paras tapa tuhlata 50 euroa?
Treffi-ilta tuon karvaisen paremman puoliskoni kanssa tai viinintäyteiset illanistujaiset kavereiden kanssa.

Bravuurini keittiössä..
On keksiä reseptejä päästäni tai nyhjästä kunnon sapuskat lähes tyhjästä jääkaapista. Mutta yksittäinen bravuuri olisi ehkä munakas, sillä oon naurettavan taitava vääntämään niitä.

Perjantai-illan herkutteluja varten ostan kaupasta?
Ainekset pizzan tekoon ja pullon valkkaria kuulostaa just nyt tosi kovalta setiltä. Hirmuisen vaikea miettiä tällaisia, kun on viimeksi viettänyt millään tapaa arkisen perjantai-illan puoli vuotta sitten.