LUPA KYSYÄ

Reilu kolme viikkoa elämää takana Suomessa ja välillä jo päällä se reissaajan kuuluisa olotila, että olenko minä missään ikinä ollutkaan. Arki pyörähti käyntiin, onneksemme, niin hurjaa vauhtia, ettei oikein ole edes ollut aikaa kelailla, että mitä sitä on viimeisen puolen vuoden aikana tapahtunut. Olikohan se kaikki unta?

Siinä samalla kirjoittaminen aiheesta tuntuu jo hieman vieraalta. Mutta koska tiedän, että se teitä kiinnostaa, niin ajattelin, että josko antaisin teille tilaisuuden kysyä. Kysykää mitä vain, mitä mieleen tulee. Tiedän että pitkien reissujen tai ensimmäisten reppureissujen suunnitteluvaiheessa päässä pyörii miljoonittain kysymyksiä, joihin ei meinaa netistä löytyä suoria vastauksia. Siispä mä ajattelin, että voisin yrittää olla tietopankkinne.

Kaikkea käytännönasioista fiiliksiin, antakaahan palaa!

Minä jään mielenkiinnolla odottelemaan ja pyrin sitten parhaani mukaan vastaamaan. Nyt ihanaa aurinkoista perjantaita, meikälikka lähtee suihkun kautta duuneihin, ansaitsemaan niitä seuraavia reissumasseja.