HYVÄÄ JOULUA

Huh hulinaa!

Olen ollut kipeänä. Jerellä tämä ilmentyi pikaisena, päivän kuumeiluna, minulla pamahti päälle kunnon flunssa. En tiedä koska olisin viimeksi ollut kipeänä. Kuumeilu, vuotava nenä ja kuiva yskä eivät ole yhtään sen mukavampia viidakon keskellä. Yhtä kurja on olo ja vointi.

Hieman piristi se, että serkkuni saapui kolme päivää sitten poikaystävänsä kanssa. Sitten saapui serkun poikaystävän sisko tyttöystävineen. On ollut mukavaa. Länkyttää suomea, näytellä kaupunkia ja nauttia seurasta. Saada vähän vaihtelua.

Tänään pitäisi pakata reput, kimpsut ja kampsut. Lähteä takaisin saarelle. Sen takiahan me oikeastaan siellä pari viikkoa sitten käytiinkin. Varaamassa joulun ajalle kolme juuri rakennettua puubungalowia. On siinä jotain haittapuoliakin, ettei yllä netti sinne asti. Ei pystynyt netistä varaamaan majoitusta vaikka olisi halunnutkin.

Käytiin eilen ostamassa pullo punkkua. Ajateltiin sillä kippistää ylihuomenna. Syödä rapuja ja lillua meressä. Nauttia auringosta ja hyvästä seurasta.

Nyt ennakkoon joudun kuitenkin jo toivottelemaan teille joulut, juuri sen samaisen puuttuvan netin vuoksi. Ottakaahan rennosti, syökää hyvin ja nauttikaa olostanne. Lupailen teille joululahjaksi lisää reissupostauksia, kunhan kotiudun saarelta takaisin sivistyksen pariin.