VIIME AIKOINA

Huh, viime aikoina. Mitä olen tehnyt? En ainakaan avannut blogipohjaa, se on ihan selvä.

Sen sijaan olen puurtanut koulutöitä ja uskokaa tai älkää, tämän syksyn jälkeen olisi kaikki kurssit suoritettuna. Olen käynyt silloin tällöin pyörähtämässä duunissakin, myynyt talvitakkeja varmaan jokaisen yllättänyttä talvea varten.

Kaiken ahertamisen lomassa olen pakannut sekä reppuani että muuttolaatikoita. Ei varmaan yllätä, että reppu on valmiina ja muuttolaatikot hyvin vaiheessa. Mutta eihän tässä kiire ole. Kaksitoista päivää siihen, kun ne pitäisi muuttaa. Viisitoista siihen, kun heitän heipat Suomelle.

Vähän jännittää. Tai oikeastaan aika paljonkin. Siksi tuntuu jotenkin vaikealta kirjoittaa. Kun päässä risteilee. Ei oikein ole hetkeä, kun ei pää surraisi ajatuksista villinä. Mietin sitten kirjoitettavaa esseetä tai sitä, mihin olen piilottanut passini.

Pehmeänä laskuna kuvia kuluneilta viikoilta. Tavoitteena on, että saisin edes yhden järkevän postauksen tuotettua ennen muuttoa. Katsotaan onnistunko.