UNIIKKI KOMBAI

Yhteistyössä Costo


Marraskuun ensimmäinen viikko alkaa olla taputeltuna, joten uskaltaako jo mainita sanan joulu? Jos vielä oikein lupaan, ettei tuu tavaksi ja aika varmasti voisin myös luvata, että tämä on ainoa joululahjavinkki, jonka tältä sivustolta tulette tänä vuonna lukemaan.

Mulla on tähän aikaiseen ajankohtaan sekä muutenkin hassuun aiheeseen ihan syykin. Kävin meinaan tuossa syksyn alussa vierailemassa Costo-hattumerkin myymälässä Yrjönkadulla ja pääsin leikkimään hattusuunnittelijaa. Ja nyt teillä olisi marraskuun ajan mahdollisuus samaan!

Mikäpä ois parempi joululahjaidea itselle tai vaikka poikakaverille, kuin itse suunniteltu lätsä? No ehkä lentoliput maailmanympärysmatkalle, mutta toi mun partanaama oli tästäkin aikaisesta paketista aika innoissaan. Tai oikeastaan niin onneissaan, ettei tainnut riisua tuota uutta Kombai-hattuaan kuukauteen. Reissuun lähtiessä se sentään jäi eteisen naulakkoon odottelemaan ensi kevättä.

Mä tykkään yleisestikin ottaen hirveästi antaa lahjoja, varsinkin sellaisia, jotka on joko itse tehtyjä tai ajatuksella hankittuja. Tää oli vähän niin kuin molempia. Koska eihän sitä lasketa, että tämän ompeli joku ammattilainen Virossa, enkä suinkaan minä omin pikku kätösin.

Miten homma sitten toimi?

Mulla oli etukäteen takataskussa meidän kummankin päänympärysmitat ja siinä oikeastaan olikin kaikki, mitä tarvittiin. Loppu oli vain ja ainoastaan hauskaa kangaspaloilla leikittelyä, kun koitin päättää sopivat väritykset. Tarjolla on iso kattaus erilaisia kuoseja ja värejä ja matskut on ihan superlaadukkaita. Jeren lätsä on tehty Pure Wasten kierrätyspuuvillasta ja mun Coston käyttämistä villasta sekä puuvillasametista.

Malli on nimeltään Kombai ja se on kymppisynttäreitä viettelevän Coston ensimmäinen ja edelleen suosituin hattumalli. Ei mikään ihme, se kun tuntuu sopivan vähän jokaisen päähän. Hatun saa tilattua joko lasten koissa, jotka on 48cm, 50cm ja 52cm. Aikuisille puolestaan kokohaitarii on 54-62cm. Pikku kavereiden hatut kustantaa 69 euroa ja isompien kympin enemmän.

Costo x Pure Waste concept store Yrjönkatu 34, Helsinki
MA-PE 11-19 LA 11-17www.costo.fi

Mitäs tykkäätte meitin hatuista?