TÄMÄN SYKSYN ASU

Millainen on ollut teidän tämän syksyn univormu?

Omani ei ole kokenut kovinkaan paljon muutoksia vuoden takaiseen. Johtuneekohan siitä, ettei budjetti anna enää myöden trendien perässä juoksemista tai no, ei kyllä ole kovasti ollut siihen mielenkiintoakaan.

Sen sijaan oon siirtynyt tällaiseen suhteellisen ajattomaan ulkoasuun. Paljon kerroksia, pehmoisia neuleita. Väljiä leikkauksia, jotain skarppia mukana tuomassa ryhtiä. Kirppislöytöjä ja vanhoja aarteita vaatekaapin uumenista. Siltä mä olen oikeastaan näyttänyt nämä muutamat vilpoisat kuukaudet.

Olen ollut 40% mukavuudenhaluinen, 40% viluinen ja loput prosentit vähän turhamainen ja yrittänyt näyttää ajanhenkiseltä.

Ostin tuon kuvissa näkyvän scuba-kankaisen kipparitakin kesällä muutamalla hassulla eurolla käytettynä. Se on sinänsä omituinen kaveri, että se ei materiaalina lainkaan lämmittävä, mutta on ollut ehkä tämän syksyn paras takkivalinta. Paksusta ja tiheästä kankaasta kuin ei pääse Helsinginkään armoton tuuli lävitse ja sen alla pysyykin hyvin lämpimänä, kunhan kerrokset ovat kunnossa.

Muuta ”uutta” univormussani ei taidakkaan olla. Vaikka vähän haluaisin kyllä. Uusia liehuavia housuja ja jonkun skarpin pastellisen villakangastakin. Mutta taidan säästää nuokin pennoset reissua varten. Yhden takin hinnalla kun saa aika monta mangoshakea ja paistettua riisiä.

PS. Jos olet jo ehtinyt vastaamaan tuohon sivupalkissa näkyvään lukijatutkimukseen, kiitos kaunis, jos et, niin hopi hopi! Olis enemmän kuin mielenkiintoista tietää teidän mielipiteitänne.