MITÄ KUULUU PAULIINA?

Voinemme lisätä taas yhden hiljaisen viikon lisäksi mahtavaa historiaani bloggaajana. Tuli muuten täyteen yhdeksän vuotta tänä syksynä, ei uskoisi ihan äkkiseltään.

Viime viikonloppuna tuli myös täyteen kolmen kuukauden rupeama kesätöissä, joiden oven suljin iloisena hymyillen. Mutta en kovin pitkäksi aikaa, sain meinaan jäädä myymälään tekemään satunnaisia vuoroja näin syksylläkin. Vaatekaupassa työskentely ei ole haaveduunieni kärjessä, mutta se on mukavaa puuhaa, jota teen ihan mielelläni. Varsinkin kun nykyisessä työpaikassani olen saanut tehdä myynnin lisäksi myös paljon visuaalista puolta. Se sopii hyvin minunlaiselleni touhuajalle, jonka luova puolikin vaatii välillä virikkeitä.

Töiden taputtelujen lomassa alkoi myös koulu. On vaikeaa uskoa, että aloitimme luokkatovereiden kanssa jo neljännen vuoden. Mihin aikaisemmat kolme hukkuivat, sitä en tiedä. Yhtäkkiä puhutaankin valtavista yritysprojekteista, joissa pitäisi leikkiä uskottavaa suunnittelijaa ja opinnäytetyön kirjoittamisesta. Aihe on ihan yhtä hukassa kuin kirjoittajakin.

Toisaalta oon antanut itselleni vähän löysää. Luvan kieltäytyä välillä, vaikka olen siinä ihan surkea. Tajunnut, että en mä varmaan valmistu ihan ajallaan, mutta ei se niin haittaa. Kaikki kurssit on kyllä paketissa tämän syksyn jälkeen, mutta tarvitsisi suorittaa harjoittelua ja kirjoittaa se oppari.

Ja jotenkin mulla on ollut jo keväästä asti sellainen kutina, että ne joutuvat lykkäytymään sapattitalven edeltä.Koska jos joku tällä hetkellä kiinnostaa, niin reissaaminen. Joudumme jossain välissä talvea kuitenkin pakkaamaan kodin laatikoihin putkiremontin tieltä, niin miksei samaan syssyyn pakkaisi rinkankin. Ja lentäisi kauas pois vähän hengähtämään. Sitä kyllä tarvitsisin.

Ehkä alkaisi tämä blogikin taas kukkimaan, kun sama tapahtuisi minullekkin.

Mutta toivoisin kyllä, että kirjoittaminen alkaisi tästä pikku hiljaa rullaamaan jo syksyllä, nyt kun hetkellisesti ainakin kiire helpottaa. Mistä te haluaisitte lukea? Ruokapostaukset ovat aina toivottuja, mutta olisiko muuta, mistä mieluusti lukisitte mun kynäni kautta kirjoitettuna.