PUUROPÄÄN INSTAGRAM-KOLLAASEJA

Sanainen arkkuni on näin vaihteen vuoksi tyhjillään. Sieltä meinasi pompahdella lauseita, joiden pääroolissa tanssahteli ”harmaatakin harmaampi elokuu” sekä ”pyöräilyn mahdottomuus sadeviitassa”, mutta jätän säätutkana toimimisen toiseen päivään.

Sen sijaan ajattelin jakaa muutaman kuvakollaasin instagramin puolelta, jossa harmaudella ei ole sijaa. Sinne kun valikoituu vain piristäviä kuvia, joissa sadeviitankin yhteyteen kirjoitin kauniin runon.

Se meni näin: ”rain, rain, go the fuck away!”

Ei mulla kai muuta. Nyt ajattelin raahata iloisen mielialani keittiöön vääntämään eväitä ja yrittää muistaa ottaa ne tällä kertaa myös mukaani. Terveisin elin eilisen banaaneilla ja raakapatukoilla. Ja en mä oikeesti ees oo niin kiukkunen miltä vaikutan. Oon vaan juonut liikaa kahvia ja jumittanut koko aamun sohvalla. Se jos jokin saa pään ihan puuroiseksi.

Palaillaan beibet!