KESÄN KOVIN KOSMETIIKKAKOLMIKKO

Kesä on mennyt ulkonäköasioiden suhteen erittäin rennosti, niin kuin lämpimänä vuodenaikana sekä reissuissa yleensä on tapanakin. Meikkaan oikeastaan ainoastaan töihin mennessä ja silloinkin kevyesti, lähinnä aurinkopuuterilla, kulmakynällä ja ripsivärillä kikkaillen. Kosteutusta, eli arganöljyä laitan silloin, kun iho sitä tuntuu vaativan.

Ainoa rutiini tuntuu olevan ahkera suihkussa ravaaminen, minä kun en kestä hetkeäkään sitä sellaista hikisen nihkeää oloa, joka tulee kun sutasee konkelin selässä tuhatta ja sataa töistä kotiin tai nukkuu selkä kiinni toisessa, joka on öisin kuin mikäkin lämpöpatteri. Lisäksi lämmin suihku on erinomainen vaihtoehto silloin, kun iskias kipuilee ennen nukkumaanmenoa.

Siksipä aika loogisesti kesän kovin kosmetiikkakolmikko tuntuu löytyvä suihkun puolelta.

Natura Siberican suihkugeeli päätyi testaukseen kesän alkumetreillä ja olen ollut silkkaa rakkautta siitä saakka. Brändi ei ollut mulle alunperin ollenkaan tuttu, en ymmärrä miksi. Pikaisen googlettelun avulla selvisi, että se on ensimmäinen venäläinen yritys, joka tekee laatuluokkaista luonnonkosmetiikkaa. Siperialaisten yrttin ja kukkien voimaa käyttämällä on syntynyt ihanalta tuoksuva suihkugeeli, joka on kaiken kukkuraksi pakattu superkätevään pumppupulloon. Mun tarvis selvitellä mistä näitä saa ostettua, en ehkä pysty elämään ilman tuon loputtua. Tai saa vinkata, jos teillä tulee mieleen.

Mä luovuin hiusten värjäämisestä jo parisen vuotta sitten ja oon nykyisin onnellinen tän ihan oman hiusvärini kanssa, joka on saanut auringosta jälleen kivoja raitoja itseensä. Latva pääsi kuitenkin hieman kärvähtämään viime talvena Kambodzassa ja nyt se, sekä muutenkin lämpimään taittavat hiukseni vaativat kuitenkin hopeahoitoainetta aina silloin tällöin. Satsasin kerrankin kunnolla ja ostin itselleni Evon hoitoaineen, joka sekä taittavaa mukavasti lämpöä että hoitaa latvoja. Tää onkin itseasiassa ainoa hoitava tuote, joita mun hiukseni tällä hetkellä tarvitsevat. Kannatti leikata lyhyeksi, ovat olleet sen jälkeen ihan mielettömän hyvässä kunnossa.

Viimeisenä uusin ihonhoitosuosikkini, Madaran kuorinta, joka näyttää niille kaikille ihoa raastaville superkuorinnoille mistä kana pissii. Ei meinaan raavi, eikä hankaa, vaan hellästi kuorii ihon niin, että se on kivan pehmoinen ja kirkas. Tää ei ehkä ihan pese Dermalogican kuorintajauhetta, mutta on erittäin hyvä kakkonen.

Voisin vastavinkkinä ottaa suosituksia hyvästä luonnonmukaisesta puhdistusgeelistä.
Vanha vetelee juuri viimeisiään ja kutkuttelisi testata jotain uutta, niinkuin aina.