RAPAKON TAA

Sain tänään puhelun ollessani ruokatauolla. Vastaaminen kesti vain muutaman sekunnin, oli puhelin juuri sopivasti käden ulottuvilla ja saman verran taisi kestää puhelukin. Se meni jotakuinkin näin:

”Koska sulla on seuraavan kerran duunia?”
”Lauantaina, miten niin?”
”Mennäänkö perjantaina Tallinnaan?”
”Joo kivaa, mennään!”
”Selvä homma, moikka.”

Kuten voinette päätellä, olen siis menossa perjantaina rapakon toiselle puolen. Viime kerrasta on jo kaksi vuotta ja arvatenkin tuossa ajassa on ehtinyt tapahtumaan vaikka ja mitä. Siispä hei, te siellä, kertokaahan mulle, että missä kannattaa käydä. Koska reissun eteen en joutunut muuta tekemään kuin innokkaasti nyökyttelemään, ajattalin edes selvittää jotain mitä voitaisiin tehdä. Erityisesti kiinnostaa safkapaikka, kohtuuhintainen ja mieluusti sellainen, joka tunnetaan hyvästä kasvisruuasta. Kyllä te mut tiiätte.

Ja muutenkin kyllä kiinnostaa. Oikeastaan kaikki.
Kertokaa vaikka kuulumisenne.