KEVÄÄN SÄVYT

Myönnettäköön, meikäläinen ei ole meikkirintamalla mikään maailman kovin hifistelijä. Toki arvostan suuresti toimivia tuotteita, tykkään testailla uutuuksia ja saan jopa välillä naurettavia onnentunteita, jos käteen sattuu vaikkapa joku erityisen makea korostustuote.

Ja saan mä itselleni ihan mukiinmenevän arkimeikin loihdittua, kyllä, mutta ei musta mitään meikkivirtuoosia saa tekemälläkään. Mutta jos mä jostain oikein innostun meikkien saralla, niin kynsilakoista. Mun kynnet on AINA lakattuna. Syystä että, tunnen itseni jotenkin todella huolittelemattomaksi ja jopa, eh, alastomaksi. Ja kyllä, tämän sanoo nainen, joka harjaa hiuksensa kerran viikossa ja pukeutuu pulsuhipiksi suurimman osan ajasta.

Kynsilakkojen suhteen jaksan jopa olla jollain tavalla trendikäs, uskokaa tai älkää. Pukeutumisessa se alkaa olemaan vähän niin ja näin, varsinkin kun oon pyrkinyt vähentämään kulutustani ja trendien perässä juoksemista ihan tietoisesti. Mutta kynnet, niissä voi tunnustaa kauden trendivärejä tai muuten vain vuodenaikaa suht edullisesti ja helposti.

Tällä hetkellä meikän lemppareita on utuisen pastelliset sävyt, nudet sekä puhdas valkoinen. Kaikki näyttävät mukavan freeseiltä, keväisiltä kuin hanami ja tuntuvat sopivan asuun kuin asuun. Ja näyttävät omasta mielestäni hyvältä kynsissä kuin kynsissä. Alkukeväästä viilasin kynteni manteleiksi, toimi. Sitten ne olivat pitkään lyhyet, toimi. Nyt ne ovat taas pitkät, mutta hieman pyöristetyt neliöt, itselleni luonnollisimmassa tilassa siis. Ja toimii näissäkin.

Yllättäen kuviin päätyi Essieitä, kun kuvailin teille sävysuosikkejani, ne kun ovat olleet mun lemppareita jo pitkään. Syytkin on aika yksinkertaisia. Ensinnäkin pidän poikkeuksetta kaikista uusista sävyistä(paitsi punaisista, en vaan osaa käyttää punaista kynsilakkaa), toisekseen niiden levittyvyys on ihan omaa luokkaansa ja kolmanneksi, lakkaus pysyy hyvänä yleensä noin viikon verran. Välillä jopa niin hyvin, että malttamattomana poistan vielä hyvännäköisen lakkauksen, jotta voin lakata jotain uutta sävyä tilalle. Tai poistamisen sijaan nypin sitä silmät kiiluen kuumassa suihkussa, myönnetään.

Tänä keväänä olen myös sutinut useasti kynsilleni L’Orealin uutuuslakkoja, jotka on kieltämättä melkeinpä yhtä hyviä kuin lempparini. Näissä uutuuksissa, jotka tunnistaa tuosta hauskasta kennomaisesta pullosta, on lisäksi hoitavia öljyjä ja hehe kyllä, ruusutuoksu. Itse en niin välittänyt viimeisestä ominaisuudesta, mutta ehkä se jotakuta viehättää.

Onko teillä joku ehdoton lempisävy tälle keväälle?

*kynsilakat saatu testaukseen blogin kautta