VALKOISET HAMPAAT TUNNISSA

Sattuikohan joku teistä kiinnittämään huomiota viime aikaisissa kuvissa siihen, että meikäläisen hymy tuntuu leventyneen sitten viime näkemän? Syitä on muutamia ja yksi niistä on ehdottomasti se, että olen vaivihkaa laittanut purukaluston kuntoon. Kelepaa meinaan hymyillä taas näillä leegoilla.

Koko rumba alkoi jo melkein kaksi kuukautta sitten, kun pahaa aavistamatta istahdin hammaslääkärin tuoliin tarkastukselle. Lähdinkin paikalta ilman viisaudenhammasta ja uuden ajan keran, jossa revittäisiin toinenkin mokoma pois. Siinä rytäkässä päätin, että haluan terveistä hampaistani myös jälleen kerran valkoiset. Edellisestä valkaisusta oli kulunut jo kolme vuotta ja se alkoi kyllä vähän näkyäkin. Kahvinlipittäjälle ominainen tunkkainen värisävy oli alkanut hiipiä esiin, joten laittelin koodia MediSmileen, jossa kävin viimeksikin valkaisussa.

MediSmilellä on toimipiste Vantaan Varistolla ja sinne mäkin sitten köröttelin muutama viikko takaperin. Toimipiste on sympaattisen pieni, mutta suuhygienistit on ihan superammattitaitoisia. Mulle valkaisun tehnyt Milla oli niin ihanan rauhallinen, että varmaan pahimmastakin lääkärikammosta kärsivä olis ku sulaa vahaa tuossa käsittelyssä. Ennen valkaisua tehdään aina hampaiden ja suun terveyden tarkastus ja multakin löytyi alahampaista hieman rapsuteltavaa hammaskiveä. Jos suusta löytyis reikiä tai tulehduksia, niin ne kannattaisi käsittääkseni hoidattaa pois ennen valkaisua.

Multa ei tosiaan löytynyt hammaskiven lisäksi muita ongelmia, joten Milla arvioi mun hampaiden lähtösävyn ja päätettiin, että tehdään mulle Tehovalkaisu. Siinä tehdään yhteensä kolme viidentoista minuutin sarjaa, joiden välissä vaihdetaan aina valkaisugeeli ja sitten klikataan taas sen tehoa vahvistava led-valo päälle. Suhteellisen pitkä aika, mutta musiikin pauhatessa taustalla toi meni ihan hujauksessa. Tekniikka on turvallinen, eikä esim mulla aiheuttanut vihlontaa juuri ollenkaan. Viimeisen viisitoistaminuuttisen aikana etuhammas vihlaisi kertaalleen kevyesti ja siinä se.

Milla oli sitä mieltä, että mun hampaat käyttäytyi ihan ensiluokkaisesti, sillä saatiin ne vaalenemaan jopa viisi astetta! Itse olen enemmän kuin tyytyväinen tuohon valkaisun tulokseen. Ovat ihanan raikkaat, mutta eivät kuitenkaan pomppaa kornisti naamataulusta. En tiedä saako noista ennen ja jälkeen kuvista niin selvää, kun ajattelin säästää teidät sellaisilta jäätäviltä hammaslähäreiltä, mutta tuosta asteikosta sen näkee ainakin, että miten suuri ero tosiaan tulikaan tunnin aikana.

MediSmilen porukka halusi muistaa myös mun lukijoita ja antoi mulle jaettavaksi aikasmoisen hyvän tarjouksen:

Tuon tarjouksen saa hyödynnettyä ennen toukokuun loppua varatuista ajoista. Itse aika voi siis olla toukokuun jälkeenkin. Muistakaa varausta tehdessä mainita, että ootte mun blogin lukijoita, niin saatte tuon alennuksen käyttöönne! Niin ja yhteystiedot löytyy tietenkin MediSmilen kotivuilta eli TÄÄLTÄ!

Niin ja hei, jos teillä on jotain kysyttävää valkaisusta, niin antakaahan kuulua! MediSmilen Emmi lupasi vastailla teitä askarruttaviin kysymyksiin parhaansa mukaan.

Yhteistyössä MediSmile*