TBT: PARASTA AIKAA

Tiiättekö miksi ei ole kamalasti kuulunut TBT-postauksia tässä lähiaikoina?

No luonnollisesti siksi, että oon ollut itselleni niin saatananmoisen kateellinen. Tasan vuosi sitten meikäläinen eli meinaan valehtelematta elämänsä parasta aikaa ja reissaili ristiin rastiin Kaakkois-Aasia. Yhy yhy.

Tiedä onko se tuo keväinen aurinko vai mikä, mutta vihdoin hellyin sen verran, että ajattelin kasailla pientä koostetta viime keväältä. Mutta ennen kuin jatkatte eteenpäin, on varoitettava, että nämä aiheuttavat 100%:lla varmuudella aivan älyttömän matkakuumeen.

Maaliskuun puolessa välissä meikälikka lähti kylmästä ja tupsahti keskellä hikistä Bangkokia. Muistan erityisesti kaksi asiaa. Sen, kun näin matkaseuralaiseni ensimmäistä kertaa kolmeen kuukauteen ja sen, kun seuraavana aamuna istuttiin yksien portaiden alapuolella mutustelemassa aamupalaa. Kahvi oli makeaa, samoin leipä ja elämä noin yleensäkin. Loput kuvat pääsee katsomaan TÄÄLTÄ!

Kirjottelin tästä reilun viikon päästä postauksen, joka on ehkä mun yks lemppareimmista reissupostauksista, mitä oon ikinä kirjoittanut. Ja miksi? No koska se on niin aito. Joku ihmeellinen voima on saanut viskattua meikäläisen vaikealukuiset ja monitulkintaiset lauseet roskakoppaan ja jäljelle on jäänyt vaan kasa positiivista fiilistä. Postauksen otsikko on ”Pasrasta just nyt!” ja sen voi lukea TÄÄLTÄ!

Voi Phnom Penh ja sen kaoottinen olemus kaikessa kirjossaan. Olen oppinut neljän kerran jälkeen jo jollain tapaa nauttimaan kaupungista, mutta ensimmäisellä kerralla meni pannu ihan totaalisen jumiin. Fiiliksiä siitä, melkein lennolta myöhästymisestä sekä muut kuvat nähtävillä TÄÄLLÄ!

Jaaha, jatketaan näiden parissa vaikka ensi viikolla taas, nyt ajattelin väijyä vähän lentolippuja…