RENTO VIIKONLOPPU

Sateisen harmaa sunnuntai. Mikä ihana tekosyy nukkua pitkään, juoda aamukahvit rauhassa. Käpertyä sohvalle ja hautautua neulepaidan sisälle. Muokata toisella silmällä eilisiä asukuvia, toisella katsella lentolippuja. Tekisi taas kovasti mieli lähteä johonkin. Tuulettua oikein kunnolla.

Eilen oli sellainen olo kyllä ihan kotonakin, totaalisen tuulettunut. Uskalsi kääriä hihat kaupungille lähtiessä, ei tullut vilu. Teki hyvää safkaa. Kävi pitkällä lenkillä, teki kilpaa punnerruksia(huonolla menestyksellä) ja venytteli jokaisen lihasjuminsa auki. Joi teetä villasukat jalassa ja nukahti silloin, kun muu kansakunta könysi lauantaiseen yöhön rilluttelemaan.

Joskus kaipaa tällaisia viikonloppuja.

Nyt ajattelin uskaltautua ulkoilmaan, sukeltaa tuonne tihkusateen sekaan ja lähteä remppa-apulaiseksi muutamalle ystävälle. Mitäpä muuta sitä sunnuntaina tekisikään. Paitsi ehkä pizzaa. Sitä voisi tehdä.

MEKKO ESPRIT/2NDHAND/ TEKONAHKATAKKI MANGO/ NAHKALAUKKU 2NDHAND/ PILLIHOUSUT KAPPAHAL/ MOKKABOOTSIT 2NDHAND/ AURINKOLASIT* VANS/ *saatu blogin kautta