KEVÄTTAKISSA

Kappas vain ja hei, sanon minä, joka juuri spontaanisti pidin melkein viikon hiljaisuutta. Kukaan tuskin huomasi ja selittelykin on kamalan noloa, joten jätetään sellaiset sikseen.

Sen sijaan iloiten voisin sanoa, että kevät on täällä. Ihan sillai virallisesti. Se on tuntunut aamuissa, jolloin aurinko on herättänyt ennen herätyskelloa. Se on tuntunut vienona tuulena paljailla nilkoilla. Pitkissä kävelylenkkeissä. Ravintoloissa istumisena, kevätsipulin järsimisenä ja talvitakkien pakkaamisessa. Jätin varoiksi kyllä yhden lämpöisen naulakkoon, ihan vain, ettei pääsisi karma iskemään ikävästi näpeille.

Mutta en minä sitä tänäänkään heittänyt niskaani, vaan puolta ohuemman. Takin, jonka en olettanut olevan minun pala kakkua, mutta joka tuntuukin täysin omalta. Tiedä sitten miksi niin. Mutta olen tullut tulokseen, etten halua tietää vastauksia kaikkiin kysymyksiin.

PALLOPAITA H&M/ FARKUT PULL&BEAR/ TAKKI OBJECT/2NDHAND/ LENKKARIT VANS/2NDHAND/ KAULAHUIVI* VERO MODA/ LAUKKU PIECES/2NDHAND/ *saatu blogin kautta