ÄLLÖ BABYBLUE

Jos pitäisi kuvastaa tätä kevättä yhdellä värillä, ja meikä visualistihan näin tekee, niin se olisi ehdottomasti vaaleansininen. Oikein sellainen ällöttävä babyblue, jollaista siedän sillon tällöin, nyt näköjään erityisen paljon. Olen ehdottoman nirso värien suhteen, varsinkin sellaisten, jotka kutsuvat itseään millään tavalla pastellisiksi.

Tai kyllä minä niitä sisustuksessa tykkään katsella. Ja kynsilakassani. Ja joskus koruissanikin.

Niin, ehkäpä vaatekaappini onkin ainut, johon pastellit eivät oikein tuntuneet sopivan. Siksipä olen itsekin vähän yllättynt, että löysin itseni hipelöimästä kirpputorin rekkien välissä pehmoista neulepuseroa, joka oli juurikin sellainen, ällöttävä babyblue. Sormenpäät tunsivat siinä angoraa ja villaa, mieli yhdisti sen jo lennokkaasti about puoleen vaatekaapin sisällöstä.

No ei ihan puoleen, mutta aikalailla kaiken kanssa olen sitä tässä viime viikot pitänyt.


MEKKO ZARA/ BOMBER* MONKI/ NEULEPAITA 2NDHAND/ KIPPARILAKKI H&M/ KANGASKASSI* NOISY MAY/ LENKKARIT VANS/2NDHAND/

*saatu blogin kautta

Eilen puin sen alle vanhan trikoomekon, rakkaan, jonka pelkään käyttäväni puhki. Ja päälle vielä vanhemman bomberin, jota unohdan aina käyttää, vaikka se onkin kamalan kiva. Pitääpä petrata.