VIININYSTÄVÄ TÄÄLLÄ MOI

Hei tyypit, tulin vaan toivottamaan mahtavan makeaa viikonloppua!

Minä sain viikonlopuksi kylään kolme parasta tyyppiä maailmassa: siskon, serkun ja ystävän. Kahden ensimmäisen kanssa hyppelimme tänään intopiukeana Gastro 2016-messuille, jossa söimme mahamme niin täyteen, että suurin piirtein kierimme ulos ovista kolmisen tuntia myöhemmin. Maistoin noin kuutta eri mangojäätelöä, silmusalaattia kera ihanan mausteisen jalotofun sekä about kaikkea muuta mitä vain sattui olemaan tarjolla.

Nyt ajateltiin jatkaa iltaa viinin merkeissä, onhan sentään Viininystävän päivä. Hehe, ihan kuin tarvittaisiin jokin erityinenkin tekosyy.

PS. Ostin muuten tuon mekon tänään päivällä, kun tehtiin täsmäisku Itäkeskukseen. En ole vielä oikein päättänyt, että onko tää niin naurettava, että on jo makee vai ihan vaan naurettava. Kertokaahan, keep it or not?