UUSI PÖRRÖINEN YSTÄVÄ

Paskanauru. Se se oli, ensimmäinen reaktioni, kun heitin minulle uuden eli käytettynä ostetun takin niskaani. Se oli kaikessa muhkeudessaan ja pörröydessään niin huvittava, että rakastuin siihen aika palavasti, nauruhepulista huolimatta. Kokonainen vaatekappale teddyä, myönnän ei ehkä ihan se imartelevin valinta, mutta ei kaiken aina tarvitse niin imartelevaa ollakkaan. Joskus on ihan kiva tuntea itsensä jääkarhuksi ja nauraa vähän siinä samassa peilikuvalleen.

TEDDYTAKKI 2NDHAND/ NEULEPAITA&NAHKAPÖKSYT&SORMIKKAAT H&M/
KAULAHUIVI* VERO MODA/ LAUKKU 2NDHAND/ MOKKASAAPPAAT* VAGABOND/

*saatu blogin kautta

Kovasti mua myös hihitytti näitä kuvia ottaessa. Aamu oli ollut kovin mukava ja kameran takaa löytyi ihana Sanni, jonka kanssa oli superhauskaa kuvata. Jos toinen jaksaa jokaisen kuvan välissä kehua ja hyppii innoissaan yksityiskohtia zoomaillen, ei siinä voi kun hymyillä. Siksi näistä kuvistakin tuli varmaan niin kivat. Vaikka naama yritti kovasti pysyä peruslukemilla, niin jotenkin tunnelma on yhtä lystikäs, kun tuo mun pörröinen uusi takkini ja kuvia ottanut blogikollega.