RULLATI RULLAA

Nyt iski niin valtava kirjoitusjumi, etten oikeasti saa yhtäkään järkevää tai ainakaan mielenkiintoista lausetta aikaiseksi, vaikka kuinka naputan, pyyhin ja naputan uudelleen. Ei vaan rullaa, ei vaikka kuinka yrittää.

Siispä keväinen kuvaoksennus instagramin puolelta. (On toivottavasti miellyttävämpää katseltavaa kuin se ihmisoksennus, johon meinasin astua tänäaamuna Töölössä..)Oma ylhäinen mielipiteeni on, että kuvafeedini on herännyt eloon samaa tahtia kuin auringonvalo alkaa lisääntyä. Ja myönteistä vaikutusta saattaa olla myös sillä, että olen tehnyt jotain muutakin, kuin istunut koulussa tai jumittanut kotona.

Muutaman viime viikon aikana on tullut nähtyä superpaljon kavereita, hilluttu niin museoissa kuin presseissäkin, leikattu hiukset uuteen uskoon ja herätelty taas pikku hiljaa talven jäljiltä mielenkiinto omaa ulkonäköä kohtaan.

Et vaikka kirjoittaminen ei tällä hetkellä oikein rullailekkaan, niin ainakin elämällä ja keväällä tuntuu olevan tällä hetkellä erityisen kevyt askel ja iso vaihde slmässä.