PIILOLINSSIADDIKTIN UUSI LEMPPARI

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Tiedättekö, mikä on ensimmäinen asia, jonka teen aamuisin?

En kurluttele kookosöljyä enkä joogaile, enkä tee muitakaan näitä kliseitä, joita jokainen nuori nainen tietenkin aamuisin harrastaa heti pirteänä peiton alta herättyään. Ei, mun ensimmäinen tehtäväni on paikantaa se kohta, jonne satuin jättämään silmälasini edellisenä iltana.

Harva mun tuttukaan tajuaa, että mun näkökykyni on samaa luokkaa kuin myyrällä, koska harvemmin hengailen silmälasit päässäni. Käytän niitä oikeastaan vain aamuisin, ennen kuin alan laittamaan itseäni lähtökuntoon ja seuraavan kerran illalla, kun suoritan iltatoimia. Siinä välissä olen piilolinssien suurkuluttaja. Ja koska olen niin perso korjaamaan näköäni niillä pikkuisilla muoviläpysköillä, jotka sujautan silmiini aamulla meikkaamisen yhteydessä, mulla on aivan tajuttoman kuivat silmät. Sen kertoi mulle juuri tänä talvena optikkokin.

Siksipä lähdin innolla mukaan Bella-blogien kampanjaan, jossa mulle ja Glitz & Glamin Minnalle annettiin tehtäväksi testata TearsAgain-silmäsuihkeita. Hienojakoiset ja hoitavia ainesosia sisältävät suihkeet on vähän kuin suunniteltu meikälle, meikkaavalle piilolinssiaddiktille.

TearsAgain-silmäsuihkeet hoitavat kuivia silmiä vakauttamalla silmän oman lipidikerroksen ja estävät näin ollen liiallista kosteuden haihtumista. Tuote on tuollaisessa kätevässä pienessä suihkupullossa, josta riittää yhteensä 150 painallusta. Purkki on superhygieeninen, joten sitä voi käyttää useampikin ihminen ilman mitään pöpöpelkoja. TearsAgain Sensitive sisältää lisäksi myös ainesosia, jotka rauhoittavat ja hoitavat herkkää silmänympärysihoa. Tuotteet sopii piilolinsseille ja niitä voi käyttää huoletta myös silmämeikin kanssa, ilman pelkoa suttusilmistä. Puolisokeana pakko antaa krediitit myös siitä, ettei tarvitse koittaa pienen pipetin avulla epätoivoisesti tähdätä. Toisaalta muutaman silmätulehduksen ja sen lääkityksen kokeneena arvostan myös koostumusta, joka ei sumenna näköä hetkeksikään tai kirvele.

No miten sitä sitten käytetään?
Silmät kiinni, pullo noin 10 cm:n päähän silmästä ja suihkautus tai pari per silmä. Silmät auki, kevyt räpyttely ja hetken päästä suihke levittyy silmille tehden niistä huomattavasti kosteamman tuntuiset.

Mä olen testannut tuota TearsAgain Sensitiveä nyt noin viikon ja ollut kyllä siihen aika tyytyväinen. Meikki ei ole levinnyt yhtään, mutta musta sitä on silti jollain tapaa miellyttävämpää käyttää silloin, kun naama on meikitön. Piilolinssitkään eivät ole ottaneet nokkiinsa, vaan päinvastoin hieman notkistuneet ja helpottanut näin ollen sitä sellaista tunnetta, kuin silmissä olisi piilareiden sijaan roskia. Kaiken kaikkiaan siis oikein kiva tuote, joka pysyy visusti mun laukussani jatkossakin. Ei ole meinaan mulle mitenkään kovin harvinaista, että ilta meinaa mennä pilalle sen vuoksi, että silmät tuntuvat kuivuvan päähän.

Jos sunkin silmät kaipais vähän jeesiä, niin näitä silmäsuihkeita saa ostettua apteekeista ja optikoilta. Hinta pyörii hieman kahdenkympin yläpuolella eli riittoisuutensa vuoksi ei ollenkaan pahan hintainen tuote. Meikä heittää peukun pystyyn tälle arjen auttajalle!