OMG

….sano sisko kun lähetin sille eilen selfien. Saatto se myös vähän kiroilla, mutta jätetään sellaiset törkeydet nyt julkaisematta. No mikä siinä selfiessä sitten oli niin kummaa, että tarvi oikein alkaa voimasanoja latelemaan?

Villisti voisin veikata, että mun kampaajan lattialle jättämällä hiuskasalla on jotain osuutta asiaan. Kävi meinaan niin hassusti, että painelin eilen aamusta uudelle lempikampaajalleni Vilmalle PINTA hius&kauneushuoneeseen ja pätkäistiin meikälikan tukka aikasmoisen lyhyeksi.

Mun ainoa vaatimus penkkiin istuessa oli yksinkertaisesti se, että haluan eroon siitä kammottavasta pissan värisestä teinitukasta, joka mun päässäni oli keikkunut muutaman kuukauden. Kävin Vilmalla leikkuussa itseasiassa juuri ennen reissua, mutta rehun tavalla kasvava hius ja Kambodzan aurinko olivat tehneet jälleen tehtävänsä. Muutaman inpiskuvan jälkeen päädyttiin tähän suhteellisen lyhyeen malliin, joka sekä kehystää kivasti kasvoja, että kadotti sen meikäläisen pissan värisen latvan. Nyt on päässä pelkästään omaa väriä, jos ei oteta huomioon noita muutamaa vaaleampaa suortuvaa edessä, joista en ole edes ihan varma, että ovatko värjättyjä vai auringossa vaalentuneita. Tukka kaipasi kyllä todella kipeästi freesausta ja nyt onkin ihan uudestisyntynyt olo. Välillä oon vaan niin laiska raahautumaan kampaajalle, soittelemaan aikoja tai ylipäänsä laittamaan rahaa siihen leikkaukseen.

Onneksi mulla on ollut tässä talvikuukausina testauksessa ajanvarauspalvelu nimeltä Timma, jossa mulla sattu olemaan vielä hiukan lahjakorttia jäljellä. Varasin ajan jo maanantaina, mutta tossa appissa on ihan parasta se, että sieltä saa varattua ajan usein tosi lyhyelläkin varotusajalla ja vielä hiukan edullisemin kuin normaalisti. Kannattaapi tsekata, sillä voi käydä vaikka niin hassusti, että löydätte uuden lempikampaajan, niin kuin meikälle kävi.

*Timman testaus saatu blogin kautta