AURINKOA MAALISKUUHUN

Bella-blogit, kaupallinen kampanja


Oletteko koskaan panneet merkille, että aika usein, kun Forumissa aukeaa jokin uusi liike, niin siellä on heti yksi meistä bellalaisista tutustumiskäynnillä? Tällä viikolla haaste annettiin mulle, kun kakkoskerroksen käytäville avasi ovensa kauppa, joka kantaa herttaisesti nimeä Aurinko.

Liike on mulle ennestään tuttu Kampista, tosin sisälle en ole ikinä uskaltautunut. Ja syykin on oikeastaan ihan selvä: luulin liikkeen ulkonäön perusteella, etten ole ollenkaan kohderyhmää. Siispä itse tutustumiskäynti oli kahdella tapaa hauska: olin ihan uudessa liikkeessä sekä huomasin, että tuoltahan löytyi vaikka mitä kivaa. Eli ulkonäkö petti, jälleen kerran.

Mun tehtäväni oli alunperin oikeastaan vaan tutustua liikkeeseen, mutta halusinkin raahata myymälästä omat lempparituotteeni kuvauslainaan ja katsoa, miltä ne näyttäisi meikäläiselle tutussa ympäristössä eli himassa. Ja ai kuulkaas, oon ihan myyty!

Ensimmäinen lemppari on ehdottomasti nää unisiepparit, joista moni varmaan liikkeen tunteekin. Liikkeen omistaja Terhi kertoi, että hän tilaa nämä Balilta, joltain suurin piirtein mun ikäiseltä tytöltä, joka tekee jokaisen tuotteen käsipelillä. Ja sen kyllä huomaa. Sen verran on kauniita ja uniikkeja nämä ovat. Näitä oli muutamia erilaisia mallejakin, mutta mä tykkäsin näistä, joihin on ujutettu höyhenten ja helmien lisäksi peilinpaloja.

Isompi unisieppari 22e ja pienempi 17e.

Toisena lempparina on pakko mainita liikkeen korut, etenkin sormukset, joita hiplailin yllättäen silmät kiiluen. Sormuksissa on tarjolla joko hopeaa tai pronssia ja ah, mitä kaikkia ihania etnisiä koukeroita. Myös kaulakorujen joukosta löytyi kaunokainen, kun bongasin tuon kauniin yksityiskohtaisen hamsan ja yksi turkoosi käsikorukin vietteli niin kovasti, että sitä oli pakko päästä testaamaan. Koruille löytyi myös koteja, oli niin metallisia norsurasioita kuin tuollaisia kauniisti kaiverrettuja puisiakin, nämä taisivat olla kotoisin Intiasta. Jos johonkin hassaisin muuten pennosiani tällä hetkellä, niin noihin pronssisiin sormuksiin!

Sormukset 12-50e ja Hamsa-riipus (ketju erikseen). Rannekoru 6e. Norsurasia 20e ja puinen rasia 16e.

Villinä korttina halusin kokeilla jotain mekkoa myymälän jokseenkin hipihtävästä vaatevalikoimasta. Siispä valinta osui olkaimettomaan ja kirjavaan puuvillamekkoon, joka on valmistettu muutens Nepalissa. Ohut kangas, ihanan hervottoman kokoinen helma ja raikkaat värit tekevät tästä mitä oivallisimman reissumekon. Tuo päällä kelpais tallustella rannalla ja väijyä auringonlaskua.

Swing-mekko 39e. Saatavilla eri väreissä.

Jos alkoi etniset ihanuudet kuumottelemaan, niin Aurinko-liike sijaitsee Forumin kauppakeskuksen toisessa kerroksessa, Cubusta vastapäätä ja on auki arkisin 10-21, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 12-18. Mitä luultavammin nähdään siellä, kun meikä käy uusimassa koruvarastonsa..

PS. Forumissa on myös muuten käynnissä hintasirkus, joka kestää aina tämän viikon sunnuntaihin asti!