ONKO RAHASTA PUHUMINEN OK?

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Moldiv_1456772937888

Lomalainen täällä kokoilee selkärankaansa taas nikama kerrallaan ja palailee takaisin sorvin ääreen. Haluatteko lyhyen tiivistelmän noista muutamasta hassusta vapaapäivästä, jotka olin koulussa puurtamalla kai jotenkin ansainnutkin? No saatte joka tapauksessa.

Oli kivaa, oikeastaan ihan hulvatonta. Juhlin liikaa, tein välissä aina vähän kouluhommia ja vietin aikaa ystävien kanssa ihan olan takaa. Tuli käytyä ulkona syömässä, hamstrattua kirpparilta muutama uusi vaate kesää silmällä pitäen ja hairahdettua jopa uuteen viherkasviin, jonka sitten taidokkaasti unohdin siskolleni. Pennosia tuli hukattua ihan olan takaa, mutta oli tää sentään halvempi vaihtoehto kuin se haaveilemani miniloma jossain kaukana poissa.

Siksipä mainio tapa palata blogin ääreen onkin rahasta puhuminen ja vielä tarkemmin ottaen keskitytään…noh, rahasta puhumiseen! En tiedä oletteko jo bonganneet meidän Bellablogien uusimman kampanjan, jossa minä ja neljä muuta bloggaajaa höpötellään avoimesti rahasta ja sen käytöstä. Vaviskaa suomalaiset, nyt tulee suoraa puhetta aiheesta, jota niin moni karttaa.

No ei, kuten huomasitte, ei ollut kyseessä kovinkaan rankkaa settiä. Ainakaan kolmelle hölösuulle, joita rahasta puhuminen ei niin hetkauta. En tiedä onko tässä tosiaan olemassa jonkinlaista sukupolvien välistä eroa, mutta meikäläiselle rahasta puhuminen on ihan luonnollista, samaa luokkaa kuin puhuisin siitä, mitä ajattelin tehdä huomenna lounaaksi. Tietenkin sellainen turhanpäiväinen utelu ja arvostelu on lähinnä vain kummastuttavaa, mutta ystävien kesken voin ainakin ihan avoimesti jakaa rahahuoleni- ja iloni.

Millainen fiilis teillä on, onko rahasta puhuminen ok, vai kuuluuko se ehdottomasti tabu-listalle?

Yhteistyössä videoilla on muuten Pivo, josta olen kirjotellut teille jo itseasiassa viime vuonna. Osasin tuolloin paketoida palvelun sen verran makeesti muutamaan lauseeseen, että ajattelin rehvakkaasti lainata itseäni, haha:

”Nopeasti tiivistettynä Pivo on mobiililompakko, vähän kuin eräänlainen nettipankki, joka on aina mukana. Sen hallinnoimiseen tarvitsee kirjautumisen jälkeen vain salasanan, joten hirmuisen monimutkaisesta laitoksesta ei ole kyse. Pivo kertoo sulle koko ajan, että mihin sulla on varaa ja mihin sitä on tullut massia hukutettua.”

Lisätietoa voitte kurkkia suoraan Pivon sivuilta eli täältä!

Meillä tipahtelee tässä lähiviikkoina näitä videoita lisää, yhteensä kaiken kaikkiaan viisi kappaletta, meikä mukana niistä neljällä! Eli jos kiinnostaa kuulla lisää siitä, että millaisia mietteitä meillä bloggaajilla on rahasta ja sen käyttämisestä, niin suosittelen pysymään langoilla.

PS. Meikän eka videoesiintyminen ikinä! Jännitti aivan hirmuisesti, enkä ees pysty katsomaan tuota kuin about toisella silmällä, mutta huhhei, siitä selvittiin. Voin kertoa, että ei ollut kovin sulavaa tai lasten korville sopivaa kaikki materiaali, kurkatkaapa todistusaineistoa täältä!