LOMAHYPETYS JA SEN SELLAISTA

Nyt kuulkaas mimmit on niin, että minun alkoi talviloma! Tai oikeastaan se alkoi kyllä jo viime perjantaina, mutta olen koko alkuviikon joko riehunut kotona paikkoja myllertäen tai istua tönöttänyt koululla viimeistelemässä mallistoa tai väkertämässä duunijuttuja. Yksi päivä jopa yhdistin nämä kaksi ja istuskelinkin himassa kirjoittamassa kouluhommia. Niin villiä.

Mutta nyt ajattelin oikeasti olla villi ja aloittaa lomailuni. Serkku saapuu illalla Helsinkiin bussin kyydillä, menemme rimpsuttamaan yhden kanssabloggaajan synttäreille ja huomenna aateltiin vaan ”tehdä kaikkee kivaa”. Perjantaina palaudun kahdeksaksi tunniksi ruotuun, kun meidän tyrannimaiset opettajamme päättivät jatkaa opetusta hiihtolomankin yli ja sitten hei, mä lähren Forssaan!

Ennen villiksi heittäytymistä kuitenkin kuvakuutioita instagramin puolelta, jossa alkaa vihdoin näyttämään ihanan keväiseltä.

Hei muuten, tuo yllämainittu serkkuni sekä muutama frendi, ne ovat osallistuneet sellaiseen kilpailuun, jonka voittajat pääsevät reissailemaan pitkin Eurooppaa. Ja koska meikä kannustaa ideaa ja tekin ootte varmaan niin kivoja, että autatte, niin käykäähän klikkaamassa ääniä tuolle tyttötriolle. Linkki löytää TÄSTÄ ja homma hoituu ihan vaan sitä facebook-likeä painamalla! Arvaatteko muuten, että ketä noista kolmesta videosta esiintyvästä on se mun serkkuni? Kaikki aina sanoo, että ollaan saman näköisiä, mutta ei me kyllä olla.