#KEITTIÖPAHE

WTD-Nata heitti muutama päivä sitten ilmoille #keittiöpahe-haasteen, johon tunnen velvollisuuden osallistua. Ihan vain siksi, että olen juuri se bloggaaja, joka jakaa someen aina pelkästään marjojen täyteisiä aamupuuroja ja vitamiinia pursuavia kasvissafkoja. Teillä on varmaan fiilis, että toi mimmi taitaa pääsääntöisesti syödä tosi monipuolisesti ja terveellisesti? Ehkä, juu, ei?

No sellaisen kuvan olen ainakin teidän kommenteistanne saanut, eikä se sinänsä väärä olekkaan. Sillä mun paheeni ei ole mikään eines tai muu härski yhdistelmä, sillä käsi sydämellä, en oikein harrasta sellaisia. Meikän keittiöpahe taitaa olla enemmänkin laiskuus ja niinkin arkinen asia kuin leipä.

IMG_20160216_202928_resized

Tarkemmin eriteltynä kauraleipä juustolla, tsäkällä päällä jotain kasviksia. Ei sinänsä mikään maailmaa mullistava paljastus, mutta kun meikälikkahan korvaa tällä herkullaan ihan surutta lounaat ja illalliset, jos sattuu laiskottamaan eli aika usein. Panostetussa versiossa lautasen vierellä olisi ehkä kourallinen kirsikkatomaatteja, smoothie tai joku hedelmä. Se kaikista säälittävin on pelkkää hiton juustoa leivän päällä, nautittuna mieluusti sohvalla somettaen. Että sellainen tasapainoinen ja totaalisen ravitseva ateria, jota suosittelen kaikille. Eiku en. Syökää te ees oikeeta ruokaa.

Mikä on teidän #keittiöpahe, vai onko joku niin paha, ettei ees kehtaa myöntää?