TBT: ASUJA VIIME TAMMIKUULTA

Olin ihan unohtanut, että olen joskus osannut tönöttää ihan suhteellisen luontevasti kameran edessä. Olin myös unohtanut, että joo, osaan pukeutuakin ihan kivasti. Sen jälkeen kun tein yhden elämäni viisaimmista teoista eli hyppäsin ulos trendien perässä juoksemisen loputtomasta oravanpyörästä, olen ajatellut olevani vaan vähän tylsä. Sillä kyllähän mä edelleen innostun uusista vaatteista, väreistä ja villityksistä. En vaan enää itse osta niitä, sillä en jaksa sitä loputtomasti pursuilevaa vaatekaappia enkä sitä syntistä taakkaa, jonka päämäärätön kuluttaminen heittää harteilleni. Ja koska en ole kovinkaan trendikäs, oletan olevani tylsä. Loogista eikö vaan.

Mutta joo, kivoiltahan mun vaatteeni näyttävät. Olen sen tässä huomannut kyllä tässä kuluneella viikollakin. Vaikka en oikein osaa vielä sisäistää, miten hitossa ihmiskeho selviytyy näillä pakkasilla ja mitä hittoa sitä oikeen pitäisi pukea päälleen, ettei joudu tuntemaan vilua. Mutta ainakin vaatteet on kivoja. Ja itseni näköisiä. Ja muuten ihan prikuulleen samoja, mitä näissäkin kuvissa on näkyvillä. Muutamaa kivaa kirppislöytöä ja blogialmua lukuunottamatta.

Hmm, pitäisiköhän sitä oikein repäistä ja koittaa maanitella itselleen jostain kuvaaja?

Saa muuten heittää vinkkejä kehiin, millä te pidätte itsenne lämpimänä tällä pirullisella pakkasella. Mulla on lähinnä ongelmana reidet, jotka palelevat ihan mielettömän helposti. Pitäisiköhän sitä harkita ostavansa jonkinlaiset thermolegginsit tai muut viritelmät? Toppahousuista en lähde edes neuvottelemaan, en yksinkertaisesti osaa käyttää sellaisia.