VIRIDIAN – HYVINVOINTIA PURKISTA (+ARVONTA)

Tip tap, tip tap!

Meikäläisen joulumieli on ehkä hieman heikoissa kantimissa tänä vuonna, mutta mitäpä teitä siitä rankaisemaan. Siispä ilolla ilmoitan olevani Bellan joulukalenterin kahdeskymmenes luukku, jonka takaa paljastuu Viridianin ravintolisiä!

Onko Viridian teillä ennestään tuttu? Veikkaan, että ainakin muutama pudisteli ihmeissään päänuppiaan, joten minäpä kerron sillai pähkinänkuoressa mistä on kyse. Merkin keskeisiä missioita on eettisyys, puhtaus ja ympäristön huomioon ottaminen. Ravintolisien elinkaari alkaa Englannista, jossa huolellisesti valitut ja ehdottoman laadukkaat raaka-aineet pakataan noihin esteettisesti suht viehättäviin lasipurnukoihin. Purkit voi muuten tyhjentymisen jälkeen kiikuttaa myymälään ja saada 20 sentin hyvityksen seuraavasta. Mahtavaa kierrätystä, pakko arvostaa!

Miten nää sit eroaa muita markkinoilla olevista, noin niin kuin sisällöltään? No ehdottomasti sillä, että turhien lisä- ja sidosaineiden sijaan ne on tehty juurikin niistä puhtaista raaka-aineista, joista melkein puolet on vielä kaiken kukkuraksi luomusertifioituja. Sen lisäksi ne ovat täysin vegaanisia, gluteenittomia ja maidottomia. Jokaisesta myydystä tuotteesta menee vielä siipale hyväntekeväisyyteen ympäristön ja lasten hyväksi. Ei hullumman kuuloista, eihän?

Viridian-tuotteita saa Suomessa ainoastaan Luontaistuntijalta, joten ne saattavat siksi olla hieman vieraita. Itselleni olivat ainakin, ennen kuin lähetti kiikutti mulle yksi kaunis päivä paketillisen tuotteita testaukseen. Mun paketistani löytyi muutama toivomani juttu: valtava purnukallinen raakakookosöljyä sekä High Five monivitamiini-kivennäisvalmiste. Jälkimmäinen on saanut nimensä erityisen korkeasta B5-vitamiinipitoisuudesta ja sen tehtävä on tasapainoittaa arjen stressiä ja kroonista väsymystä. Se sisältää myös kaikki muut B-ryhmän vitamiinit, jotka vaikuttavat muun muassa ihon hyvinvointiin ja energia-aineenvaihduntaan. Odotan innolla tämän testaamista sitten, kun palaudun reissusta takaisin himaan ja arjen pyöritykseen. Näissä kapseleissa on muuten hasukaa myös se, että jos nieleminen tuottaa ongelmia, niin tuon yrttipohjasen möllykän voi avata ja ujuttaa vaikka aamusmoothien sekaan. Kookosöljy puolestaan on ihan huippulaatuista. mitä sitä nyt kerkesin testailemaan muutaman kerran ennen repun pakkaamista.

Ylläripurnukoina saapui vatsalle ja vastustuskyvylle hyödyllinen Organic Ginger (joka piti muuten ottaa mukaan reissuun, arvatkaa unohtuiko..) sekä sinkkiä, kuparia ja beetakaroteenia sisältämä yhdiste, joka auttaa erityisesti ihoa pysymään terveenä. Nuo kolmenkymmenen kapselin purnukat maksavat arviolta kympin, kookosöljy puolestaan parikymppiä.

Heräsikö kiinnostus? Siinä tapauksessa mulla on ilo ilmoittaa, että mulla olisi teillekkin arvottavana samanmoinen paketti, johon kuuluu siis yksi tuote stressiin, yksi tuote vatsalle ja vastustuskyvylle, yksi tuote iholle sekä raakakookosöljy, joka on ihan mieletön monitoimituote. Tällä setillä on mahtava aloittaa uusi vuosi puhtaalta pöydältä!

Osallistu kilpailuun jättämällä kommentti kera sähköpostiosoitteen tähän postaukseen tämän päivän(20.12) aikana! Laittelen arvonnan voittajalle meiliä sitten myöhemmin.

Arvontaonnea ja sylikaupalla joulumieltä kaikille!