TBT: TÄYDELLISET KIHARAT

Kuten ehkä tiedätte, meikäläisen taidot mitä tulee hiustenlaittamiseen on aika rajatut. Haavailen opettelevani mitä erilaisempia lettiviritelmiä ja luulen aina hetken verran, että voisin näyttää hyvältä vaikkapa ysäriä henkivissä kaksoisnutturoissa. No en näytä, enkä osaa.

Siispä mun paras vinkki täydelliseen fledaan on kautta aikojen kiharat. Ne tekee muutamassa minuutissa ja toimivat useammankin päivän, kun nukkuu yön löysällä nutturalla ja pöyhii tukan aamulla kuntoon taas suolasuihkeen ja tupeerauskamman voimalla.

Vuosi sitten taltutin tuskaisen kasvatusvaiheen kihartamalla, tällä kertaasuuntasin muutama päivä ennen reissua kampaajan saksien alle. Vaikka keventynyt kuontalo ilahduttaa näin reissussa niin pöyheät kiharatkin kelpaisivat paremmin kuin hyvin.

Mikä on teidän täydellisten kiharoiden salaisuus?

Minä tykkään läntätä hiuksiin ensin muotovaahtoa, föönata ja mahdollisesti ruikkia vielä hieman lämpösuojaakin. Kiharapuikolla on helppo tehdä rennot kiharat, jotka saa rakennetta, kun ne rutistelee suolasuihkeen avulla hieman karkeiksi. Kevyt tupeeraus ja lakka, niin hiukset on valmiina tositoimiin!