SAIRASTUVALTA HYVÄÄ PÄIVÄÄ

Ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan tämä viimeinen viikko himassa ennen reissua. Olin suunnitellut tekeväni vaikka mitä, tiiättekö, sillai hyvin kunnianhimoisesti. Ajattelin viimeistellä pari koulutyötä, ajastella vähän postauksia reissun ajaksi ja siivota huushollin lattiasta kattoon. No arvatkaapa mitä oon tehnyt? Maannut viimeiset kolme päivää peiton alla älyttömässä kuumeessa ja jatkuvan hedarin takoessa otsalohkoa.

Että sillai. Ei kantsis vissiin suunnitella. 

Tänään puhkaisin sairastelukuplaani sen verran että tein muutaman tunnin töitä (viltin alla sohvalla, teekuppi nenän alla), kävin suihkussa (huh mikä saavutus) ja nyt olen tässä jopa harkitsemassa ruokakaupassa käymistä. Se sijaitsee niinkin kaukana kuin viereisessä talossa, mutta jos mulla olis tällä hetkellä jotain muutakin syötävää kuin yksi omena ja kolme porkkanaa, niin en todellakaan lähtisi sinne tarpomaan. Että hieman on ehkä heikohko olo vielä.

No mut ei ole kauaa. Vähän niinku päätin niin, että en todellakaan aloita lomaani kipeänä. Että sellaset pari päivää tällä ois vielä aikaa jyllätä ja sit se ois moro tälle flunssalle.