TBT: PIKKUJOULUT PIKKUMUSTASSA?

Köpötin tuossa äsken auringoista Sturenkatua koulusta kotiin päin ja pähkäilin, että mitä sitä sitten oikein illalla pukisi päälleen, kun meillä on Bellan pikkujoulut. Tiedostin, etten ehkä lähde nykyisessä habituksessani, löysissä printtihousuissa ja sotkuisessa sykerökampauksessa, mutta en oikein tiennyt mitä muutakaan sitä päälleen pukisi. Tiiättekö, joskus sitä pukeutuu niin paljon farkkuihin, ettei oikein meinaa ees muistaa miten johonkin muuhun pukeudutaan.

Mutta onneksi on blogi. Siis tämä oma. Ennen pukeutumiskriisiä keitin meinaan vähän kahvia ja istahdin koneen ääreen kirjoittamaan torstain perinteistä TBT-postausta. Ja mitäpä muuta sieltä pompahtikaan näytölle, kuin viime marraskuinen pikkujouluasuni.

Ja koska kierrätys on päivän sana, niin taidan kokeilla tuota mekkoa ihan ensimmäisenä. Kunhan nyt ensin saan itseni ylös täältä sohvalta.