SUNNUNTAINA KIRPPISTELEMÄÄN

Hei sinä, joka asut pääkaupunkiseudulla!

Onko viikonlopun menoissa ja meiningeissä vielä aukkoja, siis sellaisia jotka haluisit ehkä viettää jossain muualla kuin sohvalla viltin alla relaillen? No siinä tapauksessa kehoitain, eikun vaadin, että tulet sunnuntaina shoppailemaan mun kirppiskassini tyhjiksi.

Sillä minä ja ystäväni Jenni ajateltiin roudata itsemme sunnuntaina Konepajan Brunoon ihan useamman ikea-säkillisen kera. Ja koska oon oikein epätoivoisesti pääsemässä eroon kaikesta, niin laitoin teille oikein oheen kuvankin, että mistä löydätte meidät päivystämässä klo 11-16!

Myynnissä on suhteellisen paljon naisten vaatteita ja asusteita! Me ollaan Jennin kanssa samaa vaatekokoa(mitä nyt neiti on mua noin 20 cm pidempi), joten kuteet on aikalailla kokoa 38-42. Ja pirun hienoja, tietysti, koska meillähän on ihan mahta tyylitaju kummallakin ;-)

Nähdäänhän me sunnuntaina?

Jos mesta ei ole entuudestaan tuttu, niin käykää kurkkaamassa täältä ohjeet miten pääsette paikan päälle!