RAISKIMIMMIN TALVIVARUSTUS

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Hihhei, vihdoinkin viimeinen RaiskiMimmit-postaus pääsee päivänvaloon! Lievän postin kanssa sekoilun ja kuvaajan puutteen vuoksi hieman venähti, mutta toisaalta, nämä viimeiset Raiskilta valitsemani tuotteet tulivatkin käyttökelpoisiksi oikeastaan vasta tällä viikolla, kun Helsingissäkin on joutunut jopa hieman palelemaan.

Tai no palelemaan, jos vaatetus ei ole kunnossa, mikä on oikeasti harmittavan yleistä. Terveisin kukkahattutäti, joka kauhistuneena katseli paljaita nilkkoja ja ilman takkia kulkemista vielä tällä viikollakin. Teki mieli hytistä kylmästä jo ihan pelkästä myötätunnosta, vaikka itsekin pukeudun normaalina kouluarkena villakangastakkeihin ja hanskatkin unohdan joka toinen päivä kotiin hattuhyllylle pillittämään. Vapaa-ajan, sellaisen erityisen rennon, vedän kuitenkin pitkälti pipo päässä ja toppatakki niskassa. Ruokakauppaan käppäily tai kaverin luona piipahtaminen on paljon mukavampaa, kun vaatteet ovat lämpöiset ja edes jotenkin toiminnalliset. Ei paljoa haittaa jos tuuli riepottelee tai vesisade yllättää.

Mulla on ennestään vaatekaapissa muutama lämpöinen parkatakki, mutta ihastuin palavasti tuohon kuvissa näkyvään, pehmoisen muhkeaan Charlotten D-parkatakkiin. Simppeli muotokieli ja oliviinvihreä väri olivat ehkä se mihin silmäni iskin, mutta eilen takkia testattuani ihastuin myös muutamaan muuhunkin seikkaan. Isoin plussa siitä, että takin 120 grammanen vanutus sekä tiivis pintamateriaali pitivät eiliset myrkytuuletkin loitolla takin sisällä hengailijasta eli minusta. Hieman pienemmät, mutta myöskin hyvin merkitykselliset plussat antaisin tuosta hupun pörrömateriaalista, joka jatkuu myös yläselän alueelle ihanasti lämmittäen sekä pitkälle mietityistä yksityiskohdista.

Takki oli päällä jotenkin mukavan ryhdikäs, vaikka tää kuvissa näkyvä onkin itseasiassa vain kuvauslainassa ja mulle yhden koon liian suuri. Passelimpi koko meikäläiselle onkin varmasti se D38, joka saapuu mulle vasta jälkikäteen, sillä tässä oli mulle hieman liikaa väljyyttä erityisesti ylävartalon seudulla. Varsinkin kun itse takki on jo niin lämmin, ettei tuonne alle tarvitse kovilla pakkasillakaan kuin kevyen neulepaidan.

Päässä näkyvä Luynge-pipo on muuten Raiskin mallistoa myös ja on myös oikein mieleinen. Helmineulospinta ja tupsu tekevät siitä rennon arkisen, vaikka sisäpuolelta paljastuukin lämmittävä fleecevuori, jonka turvin pipolla voi lähteä vaikka urheilemaan kovillakin pakkasilla.

Tieto siitä, että tämä combo odottelee mua naulakossa kun palaan himaan tammikuun pakkasiin, lämmittää mun mieltäni jo ennakkoon aika kovasti. Jospa shokki kotiinpaluusta on hieman pienempi, kun ei ainakaan tarvitse palella pihalla ihan niin kovasti.

PST! Jos sulla vielä talvitakki hakusessa, niin suosittelen kurkkaamaan Raiskin verkkokaupan, sillä sieltä saisi vielä hetken -15% alennuksen käyttämällä koodia yesdear15.