OHOI TUKKAGURUT!

kuva lainattu täältä

Tiiättekö mikä on yks ehdottomasti parhaita puolia blogeissa? No se niissä tapahtuva kommunikaatio, ainakin minun mielestäni. Yleensä äänitorvi olen minä, mutta tällä kertaa kyselenkin teiltä asiasta, josta mulla ei oo tietoutta sit niin yhtään.

Mulla olis nimittäin vähän hiushuolia ja tarvitsisin neuvoa joltain tukkagurulta. Koska let’s face it, mun taitoni hiusasioissa loppuu täysin siihen, että mua on siunattu hyvillä geeneillä, joiden ansiosta tukka kasvaa kuin paskaruoho. Kaikki muu on lähinnä sattumaa.

Mulla onkin nyt kaksi ongelmaa, jotka kummatkin liittyvät yksinkertaisuudessaan siihen, että meitsin fleda on jotenkin todella mäjähtäneen näköinen. Ensin ajattelin odotella tammikuulle, kun kotiudun reissusta, mutta en taida jaksaa kahta kuukautta. Siispä kaipaisin pika-apua!

Ongelma numero 1:
Kasvattelen tässä pikku hiljaa omaa väriäni ja sitä alkaakin olemaan jo hieman korvan alapuolelle asti. Aiemmin vaalennetun ja värjätyn latvan väri on kuitenkin alkanut tympäisemään ja pahasti. Se on sellainen hieman kultaan vivahtava ja jotenkin…tunkkainen. Pitäiskö moinen jotenkin sävyttää tai riittäiskö esim. jonkun Color Maskin ostaminen?

Ongelma numero 2:
Välillä tuntuu siltä, että päässä olis vaan yks iso klimppi tukkaa, joka ei oikein asetu mihinkään asentoon. Pohdiskelin, että oliskohan se sit vaan aika luopua tästä tasapitkästä mallista ja leikata hiukset kerroksittain? Oliskohan se iisein tapa kasvatella hiuksia hieman pidemmäksi? Kesällä mulle leikattiin ne sellaiset kivat etuhiushaivenet kasvoja kehystämään ja niistä tykkäilin ainakin kovasti.

Nyt saa tukkagurut auttaa, jos vaan osaatte!