MONIKÄYTTÖINEN IHMESAIPPUA

Olen kirjoitellut huomattavan paljon kosmetiikasta tässä lähiaikoina, joten toivon, että aihepiiri kiinnostaa teitäkin. Sillä huomasin jälleen naputtelevani samasta aiheesta. Tällä kertaa kosmetiikka kietoutuu reissurepun pakkaamiseen ja lähinnä siihen tosiasiaan, että päätin tällä kertaa lähteä maailmalle pelkän pienen repun eli käsimatkatavaroiden voimin.

Pienen repun kanssa ongelmaksi on muotoutunut tietysti se, että tavaraa mahtuu huomattavan vähän (ja mä haluisin tietysti ottaa ne sata kimonohuitulaani messiin) ja se, että käsimatkatavaroihin saa ottaa mukaan vain 1 litran pussin nesteitä, johon luonnollisesti lukeutuu suurin osa kosmetiikkatuotteista. Siispä olen koittanut etsiä monikäyttöisiä tuotteita tai vaihtoehtoisesti sellaisia, jotka ovatkin olomuodoltaan kiinteiltä, eivätkä näin vaadi pääsyä tuohon pikkuiseen litran minigrip-pussiin.

Siksipä myhäilin tyytyväisenä, kun bongasin Ruohonjuuresta tuon Dr. Bronner’sin appelsiineilta ja kookokselta tuoksuvan saippuapalan, jolla voi pestä oikeastaan kaiken mitä vain mieleen tulee. Itse ajattelin lähinnä hoidella sillä kasvot, kainalot sekä hiukset, ehkä jopa koittaa, että miten tuo selviytyy pyykkien pesemisestä. Aika jännä tuote eikö?

Tuotteen Incistä paljastuu seuraavaa:

Organic Coconut Oil*, Organic Palm Oil*, Sodium Hydroxide**, Water, Organic Orange Oil, Organic Olive Oil*, Organic Hemp Oil, Organic Jojoba Oil, Organic Lemon Oil, Organic Lime Oil, Sea Salt, Citric Acid, Tocopherol

* = Reilun kaupan raaka-aine
** = Öljyjen saippuoinnin jälkeen tätä ei ole enää jäljellä

Ei paha ollenkaan, varsinkin, jos tuote oikeasti on lupauksiensa mukainen eli ihan äärettömän monikäyttöinen ja kätevä. Onko teillä kokemusta näistä 18-in-1 palasaippuoista? Tai haluatteko kuulla meitsin kokemuksia käyttämisen jälkeen?