JOULULAHJAVINKKEJÄ

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Marraskuu vetelee ihan juuri viimeisiään ja tiedättekö mitä se tarkoittaa? No sitä tietenkin, että kaupat pakkautuvat kohta täyteen vimmatusti joululahjoja ostelevia ihmisiä, joilla on mitä luultavammin joko itku tai hullun kiilto silmissä. Itse olen onnistunut muutamat viime vuodet välttelemään sitä stressaavaa kaaosta, mikä tuntuu räjähtävän ilmoille heti, kun uskaltautuu lähemmäksi keskustaa.

Sen sijaan olen ostanut joululahjoja paljon joko netistä tai tehnyt niitä ihan omin pikku kätösin. Mutta jos ompelukone ei olekkaan ihan niin tuttu kaveri tai jauhopeukalokin on vähän ruosteessa, niin ei hätiä. Kokosin teille Bellapuodin valikoimasta kivoimmat joululahjavinkit, jotka saa kätevästi tilattua nettikaupasta suoraan himaan. Koska itse ainakin toivoisin joulun olevan hieman stressittömämpää aikaa, mitä se nykypäivänä tuntuu olevan.

Ensimmäinen rivi:
♥ Ihanan värikkäät ja etniset tyynyt ovat yllättäen meikäläisen silmää hiveleviä. Tukevasta puuvillasta valmistettuja tyynyjä löytyy Sysimetsä Shopin valikoimasta useita, minä valitsin tähän niistä lempparini. Tuollainen olisi kiva kääräistä esimerkiksi siskon tai ystävän pakettiin. Kangas on itsessään niin kauniskin, ettei paketoimiseen tarvitsisi panostaa kuin kauniin narun ja kortin verran.

♥ Mummi&Minä-fani ei vaan pystynyt olemaan nostamatta omia lempparituotteitaan jälleen kerran esille. Bellapuodin valikoimasta löytyy näitä ekopesu-tuotteita käsisaippuan, yleispesuaineen, tiskiaineen ja siivoussuihkeen verran. Nää on tullut meitsin talouteen ihan jäädäkseen ja uskoisin että näistä pitää moni muukin. Tuon mansikkamarengin tuoksuisen käsisaippuan löydät täältä ja loput siivous ja kodinhoito-kategoriasta. Tässä olisi käytännöllinen lahjaidea vailla vertaa.

Toinen rivi:
Bio2You on mulle ihan uusi tuttavuus, mutta valikoimasta tuntuu löytyvän vaikka mitä kivaa. Nuo kauniit lasipullot pitävät sisällään mm. misellivettä, rauhoittaa after shave-suihketta sekä heleyttävää kasvosuihketta. Luonnonkosmetiikka on usein niin neutraalia, että sitä uskaltaa ostaa melkeinpä jokaiselle ja näissä on tehoaineena käytetty vieläpä vitamiinipommina tunnettua tyrniöljyä, jonka kosteuttavaa ominaisuutta arvostaa varmaan jokainen kuivaihoinen suomalaisraukka.

♥ Törmäsin Chic Companyyn aiemmin tänä syksynä kun ihastelin brändin superkauniita kalentereita. Kalentereita ei valikoimasta löydy, mutta sen sijaan melkeinpä yhtä makeita muistivihkoja (sekä muutakin pientä kivaa). Vihkon voisi antaa lahjaksi ihan vain tyhjänä tai antaa sille jonkun merkityksen. Itse annoin esimerkiksi siskolleni tänä syksynä kiitollisuus-päiväkirjan.

Kolmas rivi:
♥ Saippuafriikki valitsi kollaasin myös Nurmen syväpuhdistavan kasvosaippuan sekä saman merkin hauskat huopasaippuat. Käsintehdyn saippua päälle huovutetaan lampaanvillasta pinta, joka toimii pesimenä. Nurmen tuotteita löytyy Aroma&Wellnessin valikoimasta.

♥ Bellapuodin valikoimasta löytyy lisäksi kaikkia mitä ihanimpia sisustusvaloja! Itselläni on kotona tuollaiset kuvankaltaiset valkoiset pallovalot ja ne pöhöttää tällä hetkellä melkein joka ilta. Katselen mieluummin sellaista kivan pehmoista ja tunnelmallista valoa, kuin hehkulamppuja. Veikkaisin, että noin 99% ihmisistä pitää näitä muuten hienoina, joten suht helppo lahjavalinta tämäkin.

Millaisia lahjoja te ajattelitte ostaa tänä vuonna pukinkonttiin?