TBT: LOKAKUUN ASUKUVIA

Hui että mihin viikonpäivät oikein sujahtaa, kun on tekemistä vähän turhankin paljon. Piti tulla kertomaan yksi superi asia, mutta tajusin, että tänäänhän on torstai. Ja torstaina on tapana katsella kuvia vuoden takaa.

Jätetään ilmoitusasiat siis huomiselle ja katsellaan meikäläisen vuoden takaisia asukuvia. Tai voisivat nää olla kuvattu tämänkin vuoden lokakuussa, sen verran samalla meiningillä taas mennään.

Olenko ainut, joka vielä vähän himmailee talvivaatteiden käytön kanssa?

Kun tietää, että niissä tulee asumaan taas monta pitkää ja kylmää kuukautta, niin koitan jotenkin tiedostamatta olla vielä käyttämättä niitä lämpöisimpiä ja paksuimpia neuleita. Niitä kun ei löydy niin montaa vaatekaapista, ettenkö kyllästyisi niihin, jos käyttäisin niitä melkein puolisen vuotta putkeen.

Talvitakit tosin kaivoin jo esille naulakkoon ja pakkasin samaan puhtiin kevyemmät takit säilytykseen. Olen arasti lähtenyt jo kouluaamuisin liikkeelle villakangastakissa ja vaikka harmittaakin, niin on niissä silti jotenkin mukavan skarppi olo.

Ehkä tästä syksystä taas selviää.
Skarppien villakangastakkien ja muutaman hassun neulepaidan voimalla.