TBT: FLUNSSAJUMI VAIKO KOULUJUMI

Selvästi on muijassa hieman masokistin vikaa. Ei riittänyt, että julkaisin itsestäni viime syksynä kuvan, jossa olen sekä meikitön, että pää täynnä räkää. Ajattelin meinaan julkaista sen tänään uudelleen. Ihan vain siksi, että fiilis on jota kuinkin sama. Tuolloin tosin voivottelin nenäliinakasan keskeltä, hörpin flunssankarkoituslitkuja ja pötköttelin sohvalla miljoonan kirjan kanssa. Tänäänkin särkee vähän joka paikka, mutta ei niinkään flunssasta, vaan siitä, että olen istunut tällä viikolla jo yli neljäkymmentä hiton tuntia koulutehtävien äärellä.

Onneksi piinallinen koneella istuminen on tuottanut tulosta ja sain juuri suunnittelutehtäväni valmiiksi. Hyvä niin, sillä ajattelin raahautua tästä juuri kotiin ja uusia tuon viime syksyisen skenaarion. Kattilallinen teetä, joku kirja ja villasukat. Tai oikeasti voisin kyllä vetää kitusiini jonkun mahdollisimman rasvaisen pizzan ja hautautua peiton alle nukkumaan.

Katsotaan kumpi vaihtoehto nappaa enemmän kun Tikkurila vaihtuu Vallilaan.

Viime vuoden postausta toistaen, koputan puuta ja toivon, että en ihan oikeasti ole tulossa kipeäksi ja tämä kaikki kolotus ja väsymys johtuu pelkästään tästä jatkuvasta näytön tuijottamisesta. Toivottavasti olette terveitä te myös.