PAKKAUSLISTA UUTEEN USKOON

16167504698_1f1d71f505_c

Olen ymmärtänyt, että siellä ruutujen takana on muutama muukin reissaamisesta innostunut, joten uskallan ehkä jakaa jälleen näitä omia reissuvalmistelujani. Jospa näistä saisi apua joku muukin reissureppua pakkaava tai jospa te vastavuoroisesti voisitte taas autella minua.

Miten mun tämän vuoden pakkaamiseni eroaa viime keväisestä? Aika radikaalisti. Ensinnäkin, lähden reissuun vain viideksi viikoksi kolmen kuukauden sijaan ja pysyn ainoastaan yhdessä maassa, joten vaatimuslista on huomattavasti pienempi. Toiseksi, menetin totaalisesti taas keväällä hermoni rinkan kantamiseen. Varsinkin kun ymmärsin, että kannan ihan turhaa tavaraa mukanani.

Tämän seurauksena oivalsin, että haluan lähteä reissun päälle mahdollisimman kevyellä varustuksella ja mahdollisimman pienellä repulla. Niinpä lainasin Jereltä 19 litrasen selkärepun ja kaivoin kaapistani suhteellisen tilavan pikkulaukun. Niihin kahteen ajattelin mahduttaa kaiken, mitä tarvitsen viideksi viikoksi. Se ei ole kovin paljoa se. Siksipä rukkasin pakkauslistani uuteen uskoon. Ne about kuusi mekkoa mitä raahasin viime keväänä mukanani kun täyttäisivät varmaan koko pikkuisen lainareppuni.

Pakkauslistani näyttää tällä hetkellä tältä:

VAATTEET
[ ] kevyet ja väljät housut x 2 (toiset matkustukseen)
[ ] ohut midihame
[ ] kaksi t-paitaa, toppi
[ ] 2 mekkoa
[ ] bikinit
[ ] rintsikat sekä urheilurintsikat (jälkimmäiset matkustukseen)
[ ] släbärit ja lenkkarit (jälkimmäiset matkustukseen)
[ ] alushousut x 5
[ ] pitkähihainen (matkustukseen)
[ ] yövaate/kotihengailumekko
[ ] sukat x 2
[ ] aurinkolasit, kaulahuivi, pikkulaukku ja kangaskassi
HYGISÄKKI
[ ] piilolinssit ja silmälasit
[ ] saippuapala, pienet pullot shampoota&hoitsikkaa, höylä (voi myös ostaa paikan päältä)
[ ] deodorantti, naamanpesuaine, öljy, aurinkorasva
[ ] hammasharja, tahna
[ ] bb-voide, poskipuna, kulmakynä, ripsiväri, huulirasva
MUUTA
[ ] läppäri, puhelin, kamera (EHKÄ), laturit
[ ] kynät, paperia, lungi, pari kirjaa
[ ] passi, pankkikortti, matkavakuutuskortti, kopsut edellisistä, lukko
[ ] riippumatto, otsalamppu

Muutama asia on vielä ostoslistalla, mutta aika helpolla pääsen tällä hetkellä. Riippumatto ja sen kiinnitysnarut on vielä ostamatta, samoin otsalamppu. Kevyitä juoksulenkkareita olen myös metsästänyt, mutta kaikki silmää miellyttävät ovat olleet vähän turhan hintavia opiskelijalle.

Muita reissuvalmisteluja en juurikaan joudu tekemään. Kolmas hepatiittirokote pitäisi käydä pistämässä, jotta sen vaikutus tehostuu ja muodostuu pitkäaikaiseksi. Ja tietty kouluhommat sekä duunit pitäisi saattaa siihen jamaan, jotta niistä ei tarvitse stressata, vaan voin keskittyä riippumatossa pötköttelyyn.

Juu, mä olisin ihan niin kuin lähdössä jo.