HIMAHENGAILUA HIMAVAATTEISSA

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Paras päätös hetkeen, oli viettää viikonloppu visusti himassa neljän seinän sisällä. Oon saanut aikaiseksi tehtyä sellaisia asioita, jotka on ollut to do-listalla ikuisuuden. Aamupuhdiksi esimerkiksi keitin sammiollisen kahvia ja pesin ikkunat, jotka suunnittelin peseväni jo viime keväänä.

Nurkkien jynssääminen ja sen lomassa sohvalla pötköttely ei oo vaatinut mitenkään kovin ihmeellistä vaatetusta. Siksipä olen vedellyt surutta kolme päivää putkeen Raiskin harmaissa Ulrik D-housuissa, jotka sain testaukseeni meidän Raiskimimmit-kampanjan myötä. Housuissa on mulle inasen liian pitkät lahkeet (yllätys) ja inasen liian korkea vyötärö (yllätys numero kaksi), mutta nuo kaksi seikkaa ei ole mulle mitenkään kovin uusia. Materiaali on mukavan pehmoista ja paksua, jonka vuoksi noi menee ihan kaupungillakin ilman sen kummempia ”hävettää olla liikenteessä lökäreissä”-fiiliksiä.

Ja siis testasin tämänkin seikan torstai-iltana, kun puin housujen pariksi harmaan neulepaidan ja nahkatakin. Ainakaan en saanut kovin kummoisia katseita, vaikka vetelin housut jalassa ihan keskustassakin. Kotipöksyiksi mä kuitenkin ajattelin ne jättää, samoin kuin muutkin tämän Raiski-asun vaatekappaleet.

Housujen kaveriksi valitsin mustan Clara D-paidan, joka teknisen materiaalinsa puolesta soveltuu vaikka salilla rehkimiseen, mutta on niin mukavan väljästi mitoitettu, että menee hyvin myös osana kotiasua. T-paita on takuuvarma valinta niille, jotka kaipaavat vaatteita, joissa on tarpeeksi pitkät hihat sekä helma, joka ei lopu kesken. Päälimmäisenä paitana on puolestaan Tioren D-neuletakki, joka toimii lämpimänä päivänä ihan hyvin itsessäänkin takkina tai sitten pakkasilla menee mahtavasti välikerroksena. Mun kotiasuni sattuu kaipaamaan vaan jotain vähän paksumpaakin paitaa, etten jäätyisi tänne Vallilan seinien sisälle.

Luitteko jo sen aikaisemman postauksen, jossa käsiteltiin myös tätä Raiskin D-mitoitettua mallistoa ja sitä, millaiselle vartalolle se on suunnattu? Jos ette, niin kurkatkaa se täältä!

Niin ja hei, edelleen on voimassa myös alekoodi(yesdear15), jolla saatte -15% alennuksen Raiskin verkkokaupasta sekä instakisa, jossa voi voittaa Raiskin Trianglen-pipon jakamalla omia urheilu/ulkoilukuviaan #IhmistenIlmoille -hashtagilla!